Topp 10 rikaste idrottsmännen i världen lista – vilken idrottsman tjänar mest?

Topp 10 rikaste idrottsmännen i världen lista - vilken idrottsman tjänar mest?

Världens rikaste idrottsmän

Vilka är de rikaste idrottsmännen i världen? Vem är den rikaste idrottsmannen i världen? Detta är två frågor vi ska försöka besvara med hjälp av vår lista över de rikaste idrottsmännen i världen.

Vi har gått igenom ett antal listor med idrottsmän tjänar mest där vi bland annat gått de bäst betalda idrottsmän i världen för att ta reda på igenom vilken idrottsmän tjänar mest pengar Det är mycket märkligt och skevt att se hur dagens elitidrottsmän lever sina vardagliga liv, speciellt de allra rikaste idrottsmännen i världen som oftast har flera fina och lyxiga hus och kör runt i dyra bilar. Det extrema lyxlivet har blivit en vardag för de flesta elitidrottarna och ingen idrottsstjärna accepterar något annat.

Världens rikaste idrottsmän

Inspirerad av listorna de rikaste fotbollsklubbarna i världen och bäst betalda tränarna i världen så ville vi skapa en lista med vad dagens moderna elitidrottsmän tjänar idag och en lista på 10 rikaste idrottsmän. Denna lista handlar alltså om idrottsvärldens mäktigaste män, med enormt mycket status och makt, samt pengar. De är de rikaste idrottsmännen i världen och de är dem idrottsmän som tjänar mest. Denna lista, som täcker de bäst betalda idrottsmännen i världen, ger även en bild av vilka idrottsmän som är de rikaste idrottsmännen i världen. Här kommer vår lista över världens rikaste idrottsmän.

10. Kobe Bryant: $50 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Kobe Bryant är en pensionerad basketbollsspelare som spelade för Los Angeles Lakers under hela sin karriär och är en mycket respekterad spelare som kommer att leva kvar länge i historieböckerna.

9. Jordan Spieth: $52,8 miljoner

Tagga den första vännen du tänker på när du ser videon! Gilla gärna Silly Season Sverige!

Jordan Spieth är en världsberömd golfare och redan vid 23 års ålder platsar han på vår lista över de rikaste idrottsmännen i världen. Spieth har redan hunnit med vara etta på den officiella golfrankingen och har redan vunnit flertalet enorma turneringar.

8. Phil Mickelson: $52,9 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Phil Mickelson är även han en golfare som tar sig in på listan över världens rikaste idrottsmän och den 42-årige amerikanen har en lång karriär bakom sig med flertalet stora vinster så som en PGA Championship och flera Masterstitlar.

7. Cam Newton: $53,1 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Cam Newton spelar amerikansk fotboll på positionen som quarterback för Carolina Panthers och amerikanen har även han kvalificerat sig för listan över världens rikaste idrottsmän. Den 27-årige quarterbacken är en mycket populär amerikansk fotbollsspelare och har ända sedan college varit het på marknaden.

6. Novak Djokovic: $55,8 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Novak Djokovic är en serbisk tennisspelare som tagit sig in på listan över idrottmän som tjänar bäst. Djokovic är för närvarande etta på världsrankingen på herrsidan och betraktas som en av de bästa tennisspelarna genom tiderna.

5. Kevin Durant: $56,2 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Kevin Durant är en basketbollsspelare som representerar Golden State Warriors och med en säsong som precis drar igång kommer det att bli spännande att följa den amerikanske basketbollspelaren leda sitt lag under vintern.

4. Roger Federer: $67,8 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Roger Federer är en annan tennisspelare som är känd över hela världen och trots att han för närvarande ligger sjua på världsrankingen för herrar i tennis så tjänar han mängder av pengar och kvalificerar sig därmed in på listan som en av de rikaste idrottsmännen.

3. Lebron James: $77,2 miljoner

LISTA: 10 rikaste idrottsmännen i världen - vilken idrottsman tjänar mest 2016?

Lebron James är ännu en basketbollspelare, men inte vilken som helst. Den amerikanske Cleveland Cavaliersspelaren är en ikon inom basketen och en av de idrottsmän som tjänar bäst.

2. Lionel Messi: $81.4 miljoner

Topp 10: Rikaste fotbollsspelarna i världen 2016

Lionel Messi är den näst rikaste idrottsmannen i världen och vi börjar närma oss slutet på vår lista. Lionel Messi är inte särskilt van vid att hamna på andra plats trots att han är en av de mest betalda idrottsmän. Dock är Messi tvåa på vår lista över de rikaste idrottsmännen i världen. Denna säsongen går det sisådär för Barcelona men fotbollsåret har bara börjat och än finns det tid. Huruvida detta påverkar Messis chanser att kunna ta tillbaka titeln som världens rikaste idrottsmän återstår att se.

1. Cristiano Ronaldo: $88 miljoner

Topp 10: Rikaste fotbollsspelarna i världen 2016

Världens mest betalda idrottsmän är ingen mindre än Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo utsågs till världens bäste idrottsmän både 2013 och 2014 och har även tagit över titeln som världens bäst betalda idrottsmän från Lionel Messi med ett par miljoner. Detta gör honom Cristiano Ronaldo till den rikaste idrottsmannen i världen. Det återstå att se om han fortfarande ligger på förstaplats nästa säsong då vi skapar en ny lista med de rikaste idrottsmännen i världen 2017. Förmodligen lär han förbli en av världens rikaste idrottsman genom tiderna under en lång tid då han förvaltar sitt varumärke och förmögenhet väldigt väl.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply