LISTA: Mesta målskyttarna i El Clasico

LISTA: Mesta målskyttarna i El Clasico

2. Alfredo Di Stefano – 18 mål i El Clasico

flest el clasico mål genom tiderna

Den bortgångne Alfredo Di Stefano anses av många vara en av de absolut bästa spelarna genom tiderna. Pelé har till exempel berättat att Real Madrid-legendaren är den mest komplette fotbollsspelaren han någonsin sett. Di Stefano var bland annat med och vann fem Europacupen (nuvarande Champions League) fem gånger mellan 1956 och 1960.

1. Lionel Messi – 26 mål i El Clasico – flest gjorda mål i El Clasico

Flest mål i el clasico

Svaret på frågan vem har gjort mest mål i El Clasico har nog de flesta räknat ut vid det här laget. Den som gjort flest mål i El Clasico är nämligen Lionel Messi som har gjort flest mål i El Clasico. Han är nummer ett bland el clasico målskyttar.

Hur många mål har Messi gjort mot Real Madrid? Messi har gjort 26 mål mot Real Madrid. Det gör att Messi har flest gjorda mål i El Clasico och ett ganska klart försprång på sex mål ner till Cristiano Ronaldo. Portugisen kommer dock inte att spela fler derbyn då han flyttat till Juventus.

Se och spela på FC Barcelona – Real Madrid hos bet365 och Unibet! Här kan du även läsa mer om El Clasico TV kanal och El Clasico TV-tider samt El Clasico live stream. Då har du allt du behöver inför matchen i La Liga.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply