Manchester United vs Arsenal startelva – bäst kombinerad elva inför United – Arsenal

Manchester United vs Arsenal startelva - bäst kombinerad elva inför United - Arsenal

United vs Gunners – den bäst kombinerade elvan inför Stormötet!

Manchester United vs Arsenal startelva? Det är dags för United att välkomna Londonklubben till Old Trafford och det är en av helgens största matcher som kommer att kunna ha en stor inverkan på Premier Leagues tabell. Dessutom finns det en match inom matchen, och det är den som sker mellan tränarna José Mourinho och Arsene Wenger. Se Man United vs Gunners live här =>

Den bästa startelvan i United – Gunners

Detta stormöte mellan två av Premier Leagues bästa lag, Manchester United och Arsenal, kommer att bli mycket spännande. De två tränarna José Mourinho och Arsene Wenger är även rivaler sedan tidigare och är kända för att kunna ryka ihop när det blir för mycket.

Det är ett möte som går långt tillbaka i historien och otaliga kända namn har försvarat sina respektive tröjor i denna match. Numera är båda lagen fyllda med heta namn. Under sommaren var båda klubbarna, speciellt United, ute på transfermarknaden och värvade spelare för många miljoner och även Wenger har förstärkt sin trupp i sommar.

Det återstår att se vilka som kommer att vinna det heta mötet, eller om det blir ett oavgjort resultat. När det gäller Mourinho och Wenger så kan vad som helst hända och matchen är i högsta grad öppen.

Men innan vi går in på denna listan närmare vill vi på Silly Season Sverige passa på och tipsa om ett antal andra populära listor vi har, till exempel 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt, bäst betalda tränarna i Allsvenskan 2016 och Barcelonas 10 bästa spelare genom tiderna som en kan kolla igenom efter att vi är klara med Manchester United mot Arsenal – Bäst kombinerad elva inför toppmatchen. Se stormötet United – Arsenal via livestream här =>

Målvakt: David De Gea

LISTA: Manchester United mot Arsenal - Bäst kombinerad elva inför Manchesterderbyt

Även innan Joe Hart försvann ut ur bilden så var den spanske målvakten ett givet förstaval. De Gea är även förstemålvakt i Spaniens landslag och har blivit utsedd till Årets Spelare i United under de senaste tre åren och det är svårt att tänka tillbaka på senaste gången spanjoren gjorde ett misstag.

De Gea är även en av världens bästa målvakter.

MISSA INTE: Se United vs Arsenal live här => + alla Ligacupmatcher gratis hos Unibet TV => + bet365 TV =>

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply