LISTA: Tio spelare som kan slå igenom i U21-EM 2017

bet365

Lista: 10 spelare att hålla ögonen på i U21-EM 2017

Lista: 10 spelare att hålla ögonen på i U21-EM 2017

Klubblagssäsongen är över i de flesta av Europas ligor. Nu är det dags att rikta blickarna mot Polen och sommarens U21-EM. Kommer Sverige att försvara sin titel eller kommer en ny mästare att koras?

Under mästerskapet i Polen kommer vi att se flera lovande talanger. Några av spelarna i U21-EM har redan stora roller i La LigaPremier LeagueSerie A och Bundesliga. Därför har vi på Silly Season Sverige valt att lista 10 spelare att hålla ögonen på i U21-EM 2017.

Vilka spelare ska man hålla koll på i sommarens U21-EM?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera olika listor kopplade till fotbollen. Bland annat har vi skrivit om de snyggaste Premier League-målen säsongen 2016-2017de sämsta spelarna som vunnit Champions League och tio minnesvärda ögonblick från Francesco Tottis karriär. Innan ni läser de listorna ska vi först gå igenom tio spelare som du ska ha koll på inför sommarens U21-EM 2017.

1. Max Meyer – Tyskland

Max Meyer - Tyskland

Max Meyer har varit ordinarie i Schalke under flera säsonger. Trots att tysken endast är 21 år gammal har han redan spelat över 120 matcher i Bundesliga.

Mittfältaren har även stor erfarenhet av att representera Tyskland. Han har spelat för flera av nationens ungdomslandslag, och var också med i OS 2016, där landet slutade tvåa.

Om Tyskland ska ha en lyckad turnering är det viktigt att Meyer presterar.

Hela Tysklands trupp till U21-EM hittar du här!

2. Serge Gnabry – Tyskland

Serge Gnabry - Tyskland

En annan spelare som kommer att vara viktig för Tyskland är Serge Gnabry. Precis som Meyer har Gnabry stor erfarenhet av att representera nationen på ungdomsnivå.

Under den senaste säsongen gjorde yttern elva mål för Werder Bremen Bundesliga. Om han kan prestera på samma nivå i U21-EM kan det bli en rolig sommar för Tyskland.

Hela Tysklands trupp till U21-EM hittar du här!

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply