LISTA: Dyraste startelvan i U21-EM 2017

bet365

LISTA Dyraste startelvan i U21-EM 2017

Dyraste startelvan i U21-EM 2017

Hur ser U21-EM:s dyraste startelva ut? Vilka U21-spelare har högst marknadsvärde? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista över U21-EM:s dyraste startelva och listan består av några av U21-EM:s dyraste fotbollsspelare genom tiderna.

Klubblagssäsongen är över i de flesta av Europas ligor. Nu är det dags att rikta blickarna mot Polen och sommarens U21-EM. Turnerigen börjar idag, den 16e juni. Första mötet är mellan Sverige och England. Den matchen spelas kl 18.00 i kväll. I Sveriges grupp ingår även Polen och Slovakien. Matchen mot de förstnämnda är den 19e juni kl 20.45, medan mötet mot Slovakien spelas 22a juni kl 20.45.

Inför mästerskapet finns det flera intressanta frågor att ställa. Ska Sverige försvara sin titel eller kommer vi få en ny mästare? Det kommer bli väldigt intressant att se. SverigeItalienMakedonienSerbienPolenPortugal, EnglandTysklandTjeckienDanmarkSlovakien och Spanien kommer slåss om äran att bli utsedd till Europas bästa U21-landslag.

Turneringen kommer vara fylld av stjärnor från flera av kontinentens största klubbar. Bland annat så är MilanArsenalJuventusAtlético MadridReal MadridBayern München representerade i U21-EM. Med inkluderingen av spelare som spelar på allra högsta nivå så höjs kvaliteten på mästerskapet. Vi kommer att få se framtidens stora stjärnor göra upp mot varandra.

U21-EM:s dyraste startelva

Den här listan är baserad på spelarnas värde på transfermarkt. Samtliga bilder är hämtade från Bildbyrån.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om allt möjligt inom fotbollens värld. Vi har skrivit om tio spelare som kan slå igenom i U21-EM 2017tio roliga fakta om Janne Andersson och de sämsta spelarna som vunnit Champions League. Innan ni läser de listorna ska vi först gå igenom U21-EM:s dyraste startelva.

Målvakt: Gianluigi Donnarumma – AC Milan (Värde: 25 miljoner euro)

LISTA- Dyraste startelvan i U21-EM 2017 - Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma är en av de mesta välkända spelarna i årets U21-EM. Trots att han endast är 18 år gammal så har han varit ordinarie i Milan i över ett och ett halvt år. Målvaktstalangen jagas av flera storklubbar och värderas till 25 miljoner euro.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply