LISTA: Topp 5 spelare som avskydde fotboll

LISTA: Topp 5 spelare som avskydde fotboll

LISTA: Topp 5 fotbollsspelare som avskydde fotboll. Topp fotbollsspelare som inte gillar fotboll 2016. Topp fotbollsspelare som avskydde fotboll 2016.  Fotbollen är ofta berömd för sin passion. Allt från utövarna till sporten, fansen, ledarna – ja, egentligen alla inblandande – visar en enorm kärlek för sporten med 22 spelare och en boll. Men alla har inte gjort det. Det finns flertalet fotbollsspelare genom tiderna som öppet erkänt att de ogillar, till och med avskyr, att spela fotboll. Silly Season Sverige ger dig därför de mest berömde spelarna som sagt att de inte gillar att utöva sporten. Vilka är de? Var spelade de? Vi ger dig allt du behöver veta om dessa spelare.

Topp 5 fotbollsspelare som ogillar fotboll

Det har funnits en del spelare genom tiderna som erkänt att de inte gillat att spela fotboll. Silly Season Sverige ger dig de mest kända. Vad har de gemensamt och vad är skiljer dem åt? Och framför allt: varför gillade de inte att spela boll? När du läst den här listan ger vi dig fler listor att läsa.

5. Stephen Ireland, Irland

Stephen Ireland är mest känd för allmänheten som en av de mer kända spelarna i Manchester City innan oljemiljarderna kom in och klubben började storsatsa. Han har dessutom sagt i en intervju att han ”inte förstår varför han spelar fotboll. Jag hade hellre haft en vanligt arbete”.

4. Carlos Vela, Mexiko

Den mexikanska landsmannen hade enligt många, som ung, potential att bli en av de främsta spelarna i världen. Problemet verkade dock vara motivationen. Vela ska själv ha sagt att han hellre föredrar att se en bra film än en fotbollsmatch, något som han fick utstå stark kritik för.

3. Mario Balotelli, Italien

Mario Balotelli är känd för många saker, bland annat sin kaxiga attityd samt hans jätteprestation mot Tyskland i EM-semifinalen 2012. Inför den matchen sa Balotelli bland annat att han inte tänkte visa känslor om han gjorde mål eftersom han bara gjort sitt jobb. Mario valde dock att fira rejält just den matchen, men ofta har han ett kroppsspråk som fått många att fundera över hur hans intresse för att spela egentligen ligger till.

2. Christian Vieri, Italien

Vieri ses än idag som en av de främsta spelarna någonsin att ta på sig en Inter-tröja. På 143 matcher gjorde han imponerande 102 mål, däremot fanns det en viss tveksamhet till hans kärlek för sporten. I en intervju med italiensk TV sa han för några år sedan att hans verkliga passion låg i cricket.

1. Gabriel Batistuta, Argentina

Den argentinske landslagsmannen är även han känd för sina fantastiska prestationer på fotbollsplanen, framför allt i Fiorentina, men precis som övriga i den här listan var inte fotboll det största intresset för Batistuta. I en intervju med spansk TV uttryckte han sig tydligt: ”Jag tycker egentligen inte om fotboll, ibland avskyr jag det. Det är ett jobb, jag får lön och mer än så är det inte”.

Fler listor från Silly Season Sverige:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply