bet365

Lista: Tio troligaste tränarlöftena bland Premier Leagues stjärnor

Lista Tio troligaste tränarlöftena bland Premier Leagues stjärnor

Stjärnspelarna som är Premier Leagues troligaste tränare

Det kan vara mycket svårt att hantera då en spelarkarriär börjar gå mot sitt slut, då många fotbollsspelare inte har någon aning om vad de skall göra efteråt. Många stannar dock kvar inom fotbollen, kanske blir de expertkommentatorer och analytiker – eller tränare. Att som spelare sadla om till tränare av något slag är ingenting ovanligt och för många nästa naturliga steg. Det är vågat och modigt, och det gäller att man har vad som krävs för att kunna hantera att ta steget från spelarbänken till tränarzonen.

Stjärnor som har tränarmaterial i sig

Vi skall nu ta en titt i Premier League och vilka av den engelska ligans stjärnor som har tränarvirket i sig, men innan vi hoppar på denna lista vill vi även passa på att tipsa om en del andra mycket populära listor som vi har.

10. Per Mertesacker

Lista Tio troligaste tränarlöftena bland Premier Leagues stjärnor

Arsenals Mertesacker har, med sin stora kroppshydda, mycket pondus och tar mycket plats. Den enorma tysken skulle bli en utmärkt tränare, och flertalet av hans lagkamrater säger detsamma. Trots att Mertesacker själv 2015 nekat till att han skulle passa som tränare, har han alla anlagen för det.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply