Lista: Tio spelare att hålla ögonen på inför 2017

Lista Tio spelare att hålla ögonen på inför 2017

Tio talanger som kan slå igenom 2017

2016 går mot sitt slut och ett nytt spelår är på väg att ta vid. Silly Season Sverige har därför med hjälp av The Guardian listat tio spelare som kan få sitt genombrott 2017. 

I tider när det är dags summera den gångna säsongen passar Silly Season Sverige på att blicka framåt. Precis som tidigare säsonger var 2016 ett år när flera talanger fick sitt genombrott, men i stället för att lista dem har vi med The Guardian som källa tagit fram tio spelare som det är värt att hålla ett extra öga på nästa år. En lista med med alltifrån Premier League och Serie A-spelare till en allsvensk anfallare som är fortsatt stekhet på transfermarknaden.

Heta spelare inför nästa år

Som vanligt vimlar det just nu av intressanta listor här på Silly Season Sverige. Några som vi rekommenderar att ni tar er en titt på är följande: Fem ögonblick med Zlatan Ibrahimovic vi minnsTopp 10: Världens bästa tränare och Lista: Yngsta spelarna i Premier League. Men nu: Tio spelare att hålla koll på 2017. Trevlig läsning!

10: Naby Keïta (RB Leipzig, 21)

Lista Tio spelare att hålla ögonen på inför 2017

Har med sin spelstil jämförts med Chelseas N’Golo Kanté och har varit en starkt bidragande orsak till Leipzigs succéartade debutsäsong i Bundesliga. Naby Keita har flera storklubbar efter sig och lär vara ett villebråd för många klubbar redan i januari.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply