LISTA: Tio revolutionära fotbollsspelare

bet365

LISTA: Tio revolutionära fotbollsspelare

Tio fotbollsspelare som har förändrat historien

En riktigt bra atlet kommer inte bara att glida genom sin karriär utan att ha en stor inverkan på sporten ifråga. Oavsett om det handlar om deras fysiska och mentala styrkor, en långvarig filosofi som ändrar sättet folk ser sporten på eller en radikal person framför kamerorna, så är de framstående och revolutionerande. De gillar att tänja på gränserna, tänka utanför boxen och se hur långt de kan gå. Det handlar om spelare som helt enkelt tar fotbollen och höjer det till en helt ny nivå, som med sina egenskaper kan utveckla spelet och höja det ytterligare ett snäpp. De spelare som får oss att ifrågasätta vad vi vet om fotboll ifråga och som kämpar för att förändra hur vi ser på och firar sporten.

Tio fotbollsspelare som har revolutionerat fotbollens värld

Den här listan handlar om ovanliga människor som har ändrat vår syn på fotbollen som den idag ser ut och som fortfarande kämpar för de saker som fortfarande är skeva i fotbollens värld. Det är de radikala spelarna som genom sin isntällning och sina prestationer lyckats med att uppnå mycket på fotbollsplanerna. Men innan vi dyker ner i den här listan vill vi på Silly Season Sverge tipsa om våra andra omtyckta listor som exempelvis fem kandidater till posten som Englands förbundskapten, sämsta elvan i EM och tio filosofer inom toppfotbollen som kommer upp efter tio revolutionära fotbollsspelare.

10. Carli Lloyd

LISTA: Tio revolutionära fotbollsspelare

I dagens samhälle är det mycket märkligt att damfotbollen inte har en större spridning än vad den har och att kvinnliga fotbollsspelare fortfarande inte har samma villkor som männen. Detta är någonting som bland annat Carli Lloyd, professionell fotbollsspelare som representerar USA, försöker ändra på och få folk att bli medvetna om. Hon är även den enda kvinnliga fotbollsspelaren och en av två fotbollsspelare någonsin som har gjort ett hat-trick i en VM-final och det ger henne tillgång till en exklusiv klubb för två tillsammans med Sir Geoff Hurst. VM-finalen vann hon för övrigt med USA.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply