Lista: Sju värvningar som misslyckats i Kinesiska Superligan

Lista Sju värvningar som misslyckats i Kinesiska Superligan

Sju stjärnor som floppat i Kinesiska Superligan

För tillfället är det många spelare som väljer att flytta till den Kinesiska Superligan, då det finns enorma mängder pengar i ligan och stjärnor likt Hulk, Oscar, Graziano Pellè, Ramires och Carlos Tevez har redan gjort succé i sina respektive klubbar. Spelarna blir erbjudna sjuka summor pengar och världsstjärnor som Diego Costa och Wayne Rooney har fått mycket lukrativa erbjudanden. Det är lönerna som har lockat många spelare att lämna för Asien och de kinesiska klubbarna.

Sju stycken stjärnor som inte gjort bra ifrån sig i Kina

Det är dock inte alla som lyckas göra sitt bästa intryck i Kina, till skillnad från de spelare som räddade sina karriärer genom att flytta till Kina, och det finns även många stjärnor som har floppat i den växande ligan. Här kommer vi att lista sju värvningar som misslyckats i Kinesiska Superligan, men först vill vi passa på att tipsa om en del av våra andra listor.

7. Jo

Lista Sju värvningar som misslyckats i Kinesiska Superligan

Klubb: Jiangsu Suning

Värvades från: Al Shabab (2010)

Transfersumma: 1,7 miljoner pund

Jo är mannen som sades vara värre än Fred under VM 2014, men har ändå lyckats med att skaffa sig en ganska framgångsrik karriär och hamnade i Jiangsu Suning, tillsammans med mittfältarna Alex Teixeira och Ramires. Dessvärre gjorde han inte bra ifrån sig, och då klubben ville ta in en annan utländsk spelare – columbianske anfallaren Roger Martinez – så lät man Jo lämna, och mittfältaren anslöt till Corinthians i Brasilien.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365