LISTA: Sju olyckliga slut i fotbollen

Sju olyckliga slut i fotbollen

Sju spelare som förmodligen vill glömma sin avskedsföreställning

Alla slut kan inte vara lyckliga. Silly Season Sverige har därför listat ikoniska spelare som inte fick någon drömavrundning av sin fotbollskarriär. 

Den här helgen tar flera av de europeiska ligorna slut. En avslutande omgång som i vanlig ordning  kommer sluta innehålla en hel del farväl. För flera av spelarna kommer slut säkerligen vara lyckliga. Manuel Pellegrini gör sin sista säsong som tränare för Manchester City. Han är säkert nöjd med sin gärning om klubben når Champions League. I Paris Saint-Germain gör Zlatan Ibrahimovic sin sista match, han är nog mer än nöjd över sin prestation den här säsongen.

Dessa eventuellt lyckliga slut struntar vi dock i på den här listan. I stället ska vi gotta oss i sju spelare vars karriär inte fick, eller inte kommer få någon särskilt vacker avslutning. På en av de högre placeringarna finner ni faktiskt en spelare som varit med den här säsongen – men som inte kommer delta i den sista omgången. Vem det är får ni reda på när ni nått listans slut.

Sju tunga avslutningar

Efter att ni bläddrat igenom listan får ni gärna ta en titt på några av våra andra listor här på Silly Season Sverige. 10 bästa anfallarna i EM och 10 klubbar som Zlatan Ibrahimovic kan ansluta till i sommar är två som gått varmt den senaste tiden. Trevlig läsning.

7: Roy Keane, Manchester United

CD1237251

Efter tolv år och 326 Premier League-matcher i Manchester United-tröjan blev Roy Keanes avslutning inte riktigt vad han tänkt sig. Den hårdföre mittfältaren hamnade på kant med tränaren Sir Alex Ferguson efter att han kritiserat klubben, och fick därför inte den avslutningen han förtjänat när han 2005 lämnade för Celtic.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365