LISTA: Sex brödrar som representerat olika landslag

LISTA: Sex brödrar som representerat olika landslag

LISTA: Sex brödrar som spelar i olika landslag

Det är inte allt för ofta man ser bröder spela fotboll på professionell nivå, speciellt inte i de bästa klubblagen i världen eller i ett landslag som anses vara ett av de bästa. Det finns dock framgångsrika fotbollsfamiljer där många spelare som spelat på världsnivå även fått barn som följt sin pappas fotspår. Det finns även flertalet bröder som spelat fotboll på hög nivå i olika klubbar men ändå förenats när det kommer till landslagsspel. Dock finns det spelare som trots att de kommer från samma familj spelar i olika landslag, detta på grund av flertalet anledningar. Det kan handla om att från att en av de känner att de vill spela för landet där de vuxit upp medan den andre väljer spel i landet där ens familj kommer ifrån. Några av de anses vara med på listan över världens bästa fotbollsspelare och jagas av de största klubbarna i världen. Det är inte många som vet vilka spelare som har syskon i andra landslag, därför har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med bröder som spelar i olika landslag.

LISTA- Sex brödrar som representerat olika landslag

Sex syskon som representerar olika landslag

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som läst av flera tiotusentals läsare varje dag. Listor som handlat om allt från vilka spelare som gjort flest mål i svenska landslaget och världens sämsta landslag i fotboll och världens största fotbollsarenor. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom bröder som spelat i olika landslag.

1. Tim och Chris Cahill

LISTA: Sex brödrar som representerat olika landslag
Tim Cahill är välkänd och spelar i det australiensiska landslaget samtidigt som han spelat många år i engelska Premier League. Hans bror Chris Cahill valde istället att spela för Samoaöarna, ett landslag är med på listan över världens sämsta landslag i fotboll.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply