LISTA: Sämsta filmningarna i Fotbolls VM historia

LISTA Sämsta filmningarna i Fotbolls VM historia

Sämsta filmningarna i Fotbolls VM historia

Nu ska vi se över de sämsta filmningarna i Fotbolls VM historia. Vi har ju sett nästan oändligt med matcher i VM med tidens gång, vissa bättre än andra. Det har bjudits på fantastiska mål, finter, räddningar och ja, det allra mest i fotbollsväg. Det är alltid speciellt när det är VM-gruppspel då de bästa spelarna från hela världen ställs mot varandra. Endast ett lag kan vinna och därför offras blod, svett och tårar för att bli världsmästare.

Men vi har ju, tyvärr, också fått en hel del filmningar. När det gäller filmningar i VM så är det något so kan ge blandade reaktioner. Mycket beror på hur själva filmningen slutar. Om det bara är en filmning som domaren ser och varnar spelaren, så är det ändå ”okej”.

Då kan många skratta åt VM-filmningen, för att sedan bara låta det hela fortgå. Men samtidigt så ska vi även ta upp och säga det att det finns betydligt värre filmningar. Vi ska titta på både de sämsta filmningarna i fotbolls VM historia, samt även lite om VM värsta filmningar.

Sämsta filmningen inom VM historia

Dessutom en extra dos om filmningar med störst konsekvenser i VM. Det vill säga vilka av alla filmningarna i VM som skapat störst problem. Det finns ju vissa saker som vi kommer att tänka på direkt. Inte minst från det brasilianska landslaget i VM 2002.

Men det finns så himla många tråkiga VM filmningar som det går att skriva om. Vi ska syna de sämsta filmningarna i Fotbolls VM historia. Och sanna våra ord, det har verkligen varit en hel del. Några som fått oss att bara gapskratta, andra som gjort oss förbannade.

För det finns ju alltså som sagt en del olika reaktioner på filmningar. När någon vinner en stor fördel på den så får ju det de flesta att rasa. Samtidigt kan det ju handla om helt patetiska vm filmningar, som bara genererat i ett gult kort för spelaren, och en rejäl dos gapskratt.

Lista: Sämsta filmningarna i Fotbolls VM historia

Vilka är de sämsta filmningarna i fotbolls VM historia enligt dig? Med tanke på att vi är inne i det 21 världsmästerskapet i fotboll någonsin så har det ju blivit några stycken genom tiderna. Och precis som antalet mål i VM genom tiderna har ökat, så gör ju faktiskt filmningarna det.

Det blir fler lag och spelare, egentligen alla i någon form, som använder sig av antingen filmningar eller i alla fall förstärkningar på något sätt. För er som älskar VM så går det att läsa så mycket om det. Som de bäst betalda tränarna i VM, och även de bäst betalda spelarna i VM. Ja, det allra mesta egentligen.

Nu kör vi på Silly Season Sverige vidare med att titta på sämsta filmningar någonsin i VM. Vilka tror du kommer att hamna i topp?

Fernando Torres, Spanien – Chile 2010

I samband med att spanjorerna slog in 2-0 mot Chile så skedde en konstig situation. Fernando Torres blev liggandes en bit utanför Chiles straffområde. Torres slog ihop med sina egna fötter, och la sig ner. Det slutade med att chilenaren Estrada fick sitt andra gula kort, och Spanien lyckades hålla undan och vinna.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply