Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

3. Xavi

Lista: Fem stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo

Det finns något av ett mönster bland de som inte gillar Ronaldo, och det har ofta att göra med FC Barcelona. Xavi, Barcelona-legendaren, skall enligt uppgifter ha sagt att Ronaldo inte är lika intelligent som Lionel Messi är. Såklart nekade Xavi till detta uttalande, och menade på att vad han menade att säga försvann i översättningen, men alla vet exakt vad han menade.

2. Sepp Blatter

Blatter är ingen stjärnspelare men en stor profil inom världsfotbollen. Blatter uttalade sig om Messi och Ronaldo under ett snack med ett gäng studenter vid Oxford Union Society. Videon av Blatter som besvarar frågan vem han tycker är bäst av de båda superstjärnorna gick viral direkt.

Blatter beskriver Messi som en typisk fin kille som uppför sig, spelar bra och är snäll, medans allt han använder för att beskriva Ronaldo är att han är en ”befälhavare” på spelplanen, och det faktum att ”vissa har mer utgifter för frisören än andra”.

Blatter vägrade dock kommentera på vem han tyckte var bäst av de båda. Det blev dock ganska uppenbart vem av anfallarna som han föredrog.

1.Lionel Messi

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är två av världens bästa fotbollsspelare, kanske två av de bästa som världen någonsin har skådat, och de båda vet om det. Deras respektive klubbar är rivaler och två av världens största fotbollsklubbar.

Det har ofta sagts att de båda inte hatar varandra. De har istället ömsesidig respekt för varandra, men det är svårt att tro. De uppför sig enbart som att den andre inte existerar och de hyllar sällan varandra.

Det är ingenting märkligt med att de inte gillar varandra. I denna konkurrenskraftiga värld vi lever i hyllar prestationer och att vara den bäste. Det räcker inte med att vara en av de bästa. De båda vill vara den bäste.

Detta var alltså listan över stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo. Listan är baserad över saker som hänt på planen mellan Cristiano Ronaldo och motståndare. Eller något som hänt utanför planen. Hata är ett starkt ord så ta listan med en klackspark. Kolla gärna in fler listor som vi publicerat på siten. Det finns en väldigt många så det är bara att börja leta efter intressanta ämnen att läsa om. Det finns allt från saker du inte visste om fotbollsstjärnor. statistik om spelare, lag och turneringar och mycket annat intressant.

Fler listor på Silly Season Sverige

Här hittar du några av listorna på siten. Vill du bläddra runt bland alla våra listor går det även utmärkt.

Vill du läsa mer om Cristiano Ronaldo hittar du allt om hans lön, bilar och annan info om portugisen i våra artiklar. Hittar du inte det du vill läsa om får du gärna kontakta oss. Då letar vi upp det till dig. Vi hoppas du gillade listan med stjärnspelare som hatar Cristiano Ronaldo.

Sidor: 1 2

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply