bet365

LISTA: Bästa kombinerade startelvan inför Crystal Palace – Manchester United – FA-cupfinal 2016

LISTA: Bästa kombinerade startelvan inför Crystal Palace – Manchester United – FA-cupfinal 2016

Bästa mixade startelvan inför Crystal Palace – Manchester United

Det är dags för finalen av en av Englands mest prestigefyllda men lätt bortglömda turneringar, nämligen FA-cupen. Det är en tävling som på senare år har förlorat publikens hjärtan och matchen har förlorat tittare, många med klubblag i turneringen tycker även att det är ett onödigt slöseri av krafter och vill alltid skicka ut B-laget att ta sig an turneringen. Men för många finns magin i FA-cupen fortfarande kvar och det senaste har den fått sig en viss status igen. Det är ju faktiskt den äldsta cupturneringen i hela världen, första gången spelad säsongen 1871/72. Det handlar om lag från lägre ligor som har chansen att ta sig an stormakterna i Premier League – och vinna. Det är en chans för alla lag att spela på lika villkor, men på senare tid har TV-arrangemang och den otroliga mängden pengar dödat lite av gnistan som fanns där.

Bästa blandade startelvan inför Crystal Palace – Manchester United

Det är två stycken Premier League lag som skall ta sig an varandra i världens äldsta turnering. Manchester United som har gjort en dålig säsong, hamnat utanför Champions Leaguespel men ryktas kunna presentera Jose Mourinho som ny tränare redan ikväll. Crystal Palace som även de har underpresterat under året och precis kunnat undvika nedflyttning i år, behöver ta sig samman och komma tillbaka starkare. Frågan är hur stor chansen är att något av lagen är överlägsna? Man United (1,80) förväntas vinna mot Palace (4,70) om man ser till oddset. Det kan likagärna vara 50/50. Se finalmatchen i FA-cupen gratis hos Unibet TV!

Startelvan Crystal Palace vs Manchester United - FA-cupfinalen 2016

Den här listan innehåller en blandad startelva involverande spelare från Crystal Palace och Mancester United, och utöver denna listan har vi på Silly Season Sverige många andra listor som ni kan ta del av, till exempel fem saker vi lärde oss av Europa League-finalen, tio sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson och Zlatan Ibrahimovic nio bästa citat i Paris Saint-Germain, efter att vi har gått igenom den bästa kombinerade startelvan inför Crystal Palace – Manchester United.

Målvakt: David De Gea

LISTA: Bästa kombinerade startelvan inför Crystal Palace – Manchester United – FA-cupfinal 2016

Överlägset Manchester Uniteds bäste spelare under året, har även fått utmärkelsen Årets Spelare av klubben – tre år i rad nu. Har gjort en stark säsong och varit stadig i målet, vilket kan behövas när man spelar i United, i alla fall det senaste året. Har ryktats kunna gå till Real Madrid, var också nära på att växla men dealen föll igenom och kommer tränare Louis van Gaal att få sparken är chansen stor att de Gea blir kvar mellan målstolparna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply