Lista: Åtta stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United

Lista Åtta stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United

Åtta spelare Ferguson valde att dumpa

Stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United? Sir Alex Ferguson hade hand om en hel del spelare under sina 27 år som huvudtränare för Manchester United, och han fick se en hel del. För många var Ferguson som en fadersfigur och en extra pappa, och han har varit en stor del i att forma många stora stjärnors stjärnspäckade karriärer. Men med en del så klickade det inte och Ferguson har inte bara fantastiska recensioner med sig, då han lyckades bli oense med en hel del toppspelare också.

Åtta stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United

Stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United? När en spelare väl började bråka med Ferguson, fanns det oftast ingen väg tillbaka för spelaren, oavsett hur duktig eller talangfull han var. Snacka om att stå fast vid sina principer! Men innan vi dyker ner i denna lista, vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om några av våra andra populära listor.

8. Jaap Stam

Se fler relaterade listor här: Tio bästa Manchester United-spelarna genom tiderna Fem anledningar till att Manchester United borde värva Victor Nilsson Lindelöf Tio sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson Fem anledningar till att José Mourinho kommer att lyckas i Manchester United

Man United-matcher: 127

Kom från: PSV Eindhoven (1998)

Gick till: Lazio (2001)

Var det ett misstag? Ja

– Det var ett av misstagen jag gjorde – förhoppningsvis har jag inte gjort för många – men det var ett, sade Ferguson om Stam, som under sin tid i klubben bidrog till tre stycken Premier League-titlar, en FA cup och en Champions League-pokal.

Holländaren var en stark försvarare som ledde United under sin tid i klubben. Det blev endast tre säsong på The Theatre of Dreams. Båda parterna hade nog velat att Stam stannade längre än så.

7. David Beckham

Lista Åtta stjärnor Ferguson slängde ut ur Manchester United

Man United-matcher: 394

Kom från: Uniteds akademi

Gick till: Real Madrid (2003)

Var det ett misstag? Nej

Det var Ferguson som tog fram Beckham, från ungdomsakademin till Uniteds A-lag, och lät honom växa. Även om de två numera respekterar varandra och uppför sig, var det en annorlunda historia tillbaka i tiden, där båda parter uppförde sig illa, och efter att Ferguson kastat en fotbollssko i ansiktet på Beckham stod det klart att stjärnan skulle lämna.

Beckham blev en av de dyraste värvningarna någonsin när han stod för klubbytet. Det blev ingen återkomst till Old Trafford. Detta trots att flera av fansen till The Red Devils troligen gärna sett fram emot att få tillbaka frisparksspecialisten.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply