Lista: Åtta saker som hänt sedan Sverige sköt ett skott på mål

Åtta saker som hänt i världen sedan Sverige sköt ett skott på mål

Sverige har inte haft någon lyckad start på sommarens EM i Frankrike. En poäng på två matcher mot Irland och Italien har satt laget i en prekär situation inför matchen mot Belgien.
Men än värre är kanske att Zlatan Ibrahimovic och hans anfallskollegor inte har haft ett enda skott på mål hittills under turneringen. Med det är man sämst i turneringen.

Faktum är att Sverige, eftersom man inte deltog i VM 2014, nu inte har skjutit ett skott på mål sedan EM 2012 i Polen och Ukraina. Det senaste svenska skottet på mål i ett mästerskap var Sebastian Larssons mål i matchen mot Frankrike, som kom på tilläggstid.
Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista på åtta saker som hänt sedan det svenska landslaget senast sköt ett skott på mål i ett internationellt mästerskap.

LÄS MER: Så kan Sverige gå till slutspel vi oavgjort mot Belgien

Efter att du läst den här listan rekommenderar vi några av våra andra listor om EM 2016. Bland dem finns tio talanger som kan få sitt genombrott under EM, tio svenska EM-mål vi minns och dyraste truppen i EM.

Sedan Sverige senast sköt ett skott på mål i ett mästerskap har…

…232 skott på mål skjutits i EM 2012 och 2016. Av dem har Sverige alltså stått för noll. Flest skott på mål har Tyskland skjutit. De har stått för 32 skott på mål. e

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply