Lista: Allsvenskans bästa elva 2017

 Lista- Allsvenskans bästa elva 2017

LISTA: Allsvenskans bästa startelva 2017

Allsvenskans bästa spelare? Bästa spelarna i Allsvenskan? Bäst i Allsvenskan? Bästa fotbollsspelarna i Allsvenskan 2017? Sedan en tid tillbaka står det klart att Malmö FF är svenska mästare 2017 då man tog sitt tjugonde SM-guld genom tiderna. I det skånska storlaget fanns det många duktiga spelare, men det fanns även grymma lirare i andra lag i Allsvenskan. Ens lag behöver inte vinna i Allsvenskan för att en spelare ska vara bland de bästa och vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram bästa startelvan i Allsvenskan 2017. Det finns spelare från olika lag på listan och tillsammans hade de bildat ett ostoppbart lag som troligen vunnit Allsvenskan år ut och år in.

Lista- Allsvenskans bästa elva 2017

Allsvenskans bästa elva 2017

Vill du läsa mer om Allsvenskan och ditt favoritlag? Hur mycket tjänar din favoritspelare? Nedan finns information om lagen i den svenska högstaligan och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom Allsvenskans bästa spelare 2017.

Lista- Allsvenskans bästa elva 2017

Målvakt: Andreas Isaksson – Djurgården

Allsvenskans bästa elva 2017 - Andreas Isaksson

Den före detta landslagsmålvakten återvände till Djurgården efter spel i utlandet och har varit seriens bästa målvakt. Han må inte varit den som hållit flest nollor men Isaksson är en av anledningarna till Djurgårdens fina säsong.

Högerback: Eric Larsson – Sundsvall

Allsvenskans bästa elva 2017 - Eric Larsson

Det har gått väldigt trögt för Sundsvall i Allsvenskan 2017 men en positiv punkt är Eric Larsson. Försvararen är bra både defensivt och offensivt. Ryktas vara på väg till Malmö FF till nästa säsong.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply