Lista: 8 storvärvningar som kan ske under 2018

Lista: 8 storvärvningar som kan ske under 2018

Åtta storvärvningar som kan ske under 2018

Vi börjar närma oss år 2018. Det är mindre än två veckor kvar till det nya året. 2018 är ett år som många fotbollsälskare ser fram emot. Den största anledningen till det är VM i Ryssland. Där kommer 32 av världens bästa länder ställas mot varandra för att kora en världsmästare. Sverige är ett av länderna som kommer att vara med i turneringen. Klicka här för att se Sveriges spelschema under VM 2018.

En annan grej som många fotbollsfans ser fram emot under 2018 är alla stora transfers som kommer att ske. Med Neymars övergång till Paris Saint-Germain under 2017 har vi fått en galen transfermarknad. Prissummor som ingen trodde kunde uppnås känns nu rimliga. Detta gör så att det är mycket möjligt att många storklubbar kommer att värva in nya stjärnor under nästa år. Redan inför vinterns transferfönster har rykten börjar uppstå till höger och vänster om vilka stjärnor som kan byta klubb och vilka storlag som vill värva in nya spelare. Vilka spelare kommer föreningar som Manchester UnitedManchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham, LiverpoolReal Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Juventus, Roma, Napoli, Inter, Milan, Borussia Dortmund och Bayern München försöka värva in? Vilka kommer bli de hetaste övergångarna i ligor som Premier LeagueBundesligaLa Liga och Serie A?

Med tanke på att vi har ett galet år framför oss har vi på Silly Season Sverige valt att skriva om åtta storvärvningar som kan ske under 2018.

8 stora transfers som kan ske under år 2018

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera listor om övergångar. Vi har skrivit om tio stjärnor som kan byta klubb i vinterfem storklubbar som borde värva i januari och de dyraste övergångarna inom Allsvenskan någonsin. Innan ni läser de texterna ska vi först gå igenom vilka åtta stora transfers som kan ske under nästa år.

Samtliga bilder i den här listan är från Bildbyrån.

1. Alexis Sánchez till Manchester City

Alexis Sánchez

Alexis Sánchez ryktas lämna Arsenal. Chilenarens kontrakt med klubben går ut under sommaren och han påstås inte vilja förlänga det avtalet. Därför har Arsenal två val. Antingen säljer de spelaren i januari eller så går han gratis efter säsongens slut.

Om Sánchez väljer att lämna Arsenal talar det mesta för att han skriver på för Manchester City. Även Real Madrid och PSG är intresserade.

2. Gareth Bale till Manchester United

Lista: 10 storvärvningar som kan ske under 2018

Gareth Bale uppges vara Manchester Uniteds drömvärvning. Han är den spelaren som den engelska klubben helst vill värva i sommar. Lyckas klubbledningen på Old Trafford med det kommer det bli en av 2018s största övergångar.  

Sidor: 1 2 3 4

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply