bet365

Lista: 5 storklubbar som kan byta tränare i sommar

Lista: 5 storklubbar som kan byta tränare i sommar

Fem storklubbar som kan byta tränare i sommar

Vi börjar närma oss slutet av säsongen i de flesta av Europas ligor. Mästare ska krönas, Champions League-platser ska erövras och lag ska flyttas ner.

Efter säsongens slut kommer sedan fokuset att riktas mot sommarens transferfönster. Vilka spelare kommer att byta klubb? Kommer någon stjärnspelare att flytta? En av de spelare som det talas mycket om är Borussia DortmundPierre-Emerick Aubameyang. På grund av detta har vi på Silly Season Sverige tidigare skrivit om fem klubbar som kan värva Aubameyang.

Förutom att spelare flyttar brukar sommaren även innebära flera tränarbyten hos Europas stora klubbar. I många lag riskerar tränaren att få sparken, och i andra föreningar lockas tränare av andra alternativ. På grund av detta har vi på Silly Season Sverige valt att lista fem storklubbar som kan byta tränare i sommar.

Vilka lag kan byta tränare under sommaren 2017?

Vid tidigare tillfällen har vi producerat flera olika listor. Vi har bland annat gått igenom de 25 största talangerna i Allsvenskan 2017tio stjärnor som tjänar mindre än Jesse Lingard och tolv stjärnor som kan flytta till den Kinesiska Superligan. Innan ni tar en titt på de listorna rekommenderar vi först att ni läser om fem storklubbar som kan byta tränare i sommar.

1. Arsenal

Lista: 5 storklubbar som kan byta tränare i sommar

Arsenal har haft en svag säsong. Nu vill många fans ha in en ny tränare i stället för Arsene Wenger. Det återstår att se om klubbens ledning också vill ha in en ny ledare på bänken.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365