Lista: 5 klubbar som kan värva Julian Draxler i vinter

Lista: 5 klubbar som kan värva Julian Draxler i vinter

5 klubbar som kan värva Julian Draxler i vinter

Om mindre än tre veckor öppnar nästa transferfönster. Storklubbarna i Premier LeagueBundesligaLa Liga och Serie A kommer att göra allt för att förstärka sina trupper. Samtidigt kommer flera stjärnor att leta efter en ny klubb.

På den senaste tiden har Julian Draxler varit en av de spelare som omgärdats av flyttrykten. Wolfsburg, spelarens nuvarande klubb, har tappat tålamodet med 23-åringen, enligt Daily Mail. Man har hoppats kunna behålla spelaren, men nu verkar det som att han kommer att lämna i vinter. Det talas om att ledande personer på Volkswagen Arena har beslutat att tysken inte kommer att spela någon mer match för föreningen.

Om mittfältaren lämnar Wolfsburg, vart kommer han då att flytta? Vilken klubb kommer att plocka in Draxler? Det här är fem klubbar som kan värva Julian Draxler i vinter.

Vilken klubb värvar Julian Draxler?

Vid tidigare tillfällen har vi på Silly Season Sverige gjort listor om det kommande transferfönstret. Bland annat har vi listat fem storklubbar som borde värva i vinterfem stjärnor som kan byta klubb i januari och fem klubbar som är intresserade av Dimitri Payet.

Vi har även gjort andra listor. De listorna handlar om allt möjligt inom fotbollens värld. Till exempel har vi skrivit om fem saker som Cristiano Ronaldo kan köpa med sin nya lön och tio stjärnor som tjänar mindre än Martin Ödegaard.

Innan ni läser någon av de listorna ska vi först gå igenom fem klubbar som kan plocka in Julian Draxler i januari.

1. Everton

Everton

Everton är endast nia i Premier League. För att förändra det vill man locka till sig nya spelare i vinter. I augusti talades det om att Liverpoolklubben ville värva Julian Draxler. Nu är det troligt att man tar upp jakten på tysken igen. Eftersom att Draxler uppgetts ha gjort sig omöjlig i Wolfsburg kan nu Everton se sin chans att plocka in honom.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply