Lista: 15 roliga fakta om Ryan Giggs

Lista: 15 roliga fakta om Ryan Giggs

15 intressanta fakta om Ryan Giggs

Manchester United-ikonen Ryan Giggs är välkänd av alla som är det minsta intresserade av fotbollen. Den walesiske mittfältsstjärnan spelade i klubben i 24 år och gick sedan över till att bli assisterande tränare samt tillfällig interimtränare i United innan han annonserade ut att han skulle lämna i somras. Giggs känner till klubben innan och utan som få andra och har en ovanlig talang när det kommer till fotbollen. Han började sin fotbollskarriär i Manchester City men gick över till United på sin fjortonde födelsedag och har sedan dess varit klubben trogen. Han är den spelare inom klubbfotbollen som har flest utmärkelser och troféer genom historien.

15 roliga fakta om Manchester United-legendaren

Giggs har varit med om mycket och sett mycket under sin fotbollskarriär och som det ser ut så är han intresserad att fortsätta inom samma område. Mittfältaren har en riktig talang, så varför inte? Det finns många roliga och intressanta fakta när det gäller Giggs och hans karriär som vi på Silly Season Sverige tänkte gå igenom här, men innan dess vill vi passa på att tipsa om ett par andra listor som vi har och som är mycket populära, till exempel Manchester Uniteds 10 bästa tränare genom tiderna, rikaste fotbollsspelarna i världen 2016 och de fem bästa lagen i Premier Leaues historia.

Lista: 15 roliga fakta om Ryan Giggs

15. Antalet pokaler

Ryan Giggs har sammanlagt hunnit samla på sig hela 34 troféer. Det är nio mer än vad Manchester City har vunnit i hela sin historia.

14. Hans karriärlängd

Giggs Premier Leaegue-karriär höll på i hela 7 934 dagar. Det är den längsta spelarkarriären i Premier Leagues historia med hela 1 122 dagar till godo. Detta innebär att hans karriär var hela tre år längre än spelaren på andraplatsen, Paul Scholes. Inkluderar man dessutom de 18 månader han spelade i förstadivisionen, som senare blev Premier League, var hans spelarkarriär 8 466 dagar lång.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365