LISTA: 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

 LISTA- 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

10 stjärnor som missar VM i Ryssland

VM 2018 i Ryssland börjar att närma sig. Totalt har 23 länder kvalificerat sig för turneringen, inklusive värdnationen. De nationer som hittills har kvalificerat sig för VM 2018 är RysslandBrasilienIranJapanMexicoBelgienSydkoreaSaudiarabienTysklandEngland,  Spanien, NigeriaCosta RicaPolenEgyptenIslandSerbienPortugalFrankrike, UruguayArgentinaColombia och Panama. Flera av världens bästa spelare är därmed klara för att spela i VM 2018.

Samtidigt är det klart att flera stora nationer kommer att missa VM i Ryssland. Länder som Italien, Chile, Nederländerna och USA har misslyckats med att kvalificera sig för VM 2018. Därmed kommer flera stjärnor att missa VM.

10 stjärnspelare som inte kommer att delta i VM i Ryssland år 2018

Vilka stjärnspelare kommer att missa VM på grund av att deras länder inte har kvalificerat sig? Vilka stjärnor kommer inte att spela VM 2018? För att svara på de frågorna har vi på Silly Season Sverige listat 10 stjärnor som missar VM i Ryssland.

Det här är stjärnor som spelar för flera av världens största klubbar. Bland annat är ArsenalManchester UnitedAtlético MadridBayern MünchenJuventusReal MadridNapoli och Borussia Dortmund representerade på den här listan.

LISTA- 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

Tio stjärnor som missar VM 2018

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om allt möjligt inom fotbollen. Bland annat har vi skrivit om elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor, tio roliga fakta om Janne Andersson och tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf. Innan ni läser de listorna ska vi först gå igenom vilka tio stjärnor som kommer att missa VM i Ryssland 2018.

Samtliga bilder i den här listan är från Bildbyrån.

LISTA- 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

1. Jan Oblak – Slovenien

Lista: 10 stjärnor som missar VM 2018

Jan Oblak är en av världens bästa målvakter. Under flera säsonger i rad har han gjort både möjliga och omöjliga räddningar för Atlético Madrid. Han har dessutom spelat i en Champions League-final med klubben.

På landslagssidan har framgångarna inte blivit lika stora för målvakten. Där spelar han för hemlandet Slovenien, som inte är lika slagkraftiga inom landslagsfotbollen som Atlético är inom klubblagsfotbollen. I VM-kvalet så var nationen länge med och slogs om topplaceringarna i sin grupp. Till slut stoppades dock slovenerna av en snöplig förlust mot England. Oblak och hans kamrater slutade bakom EnglandSlovakien och Skottland och kom fyra i gruppen. Därmed missar stjärnmålvakten VM i Ryssland.

En annan stormålvakt som missar mästerskapet är Gianluigi Buffon. Detta efter att Italien blivit utslagna av Sverige.

LISTA- 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

2. Daley Blind – Nederländerna

Lista: 10 stjärnor som missar VM 2018

Manchester UnitedDaley Blind var med i det nederländska landslaget som slutade trea i VM i Brasilien. Sedan dess har nationen misslyckat med att kvalificera sig för både EM 2016 och VM 2018. Det senaste kvalet var ett fiasko för Nederländerna. Nationen hamnade bakom både Frankrike och Sverige och slutade trea i sin kvalgrupp.

På grund av detta kommer Blind, som är en av Premier Leagues bästa försvarare, att missa VM 2018.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply