LISTA: Tio sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson

3. Massimo Taibi

LISTA: Tio sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson

foto: bildbyrån

Den italienske målvakten värvades från Venezia 1999, men gjorde enbart fyra matcher för klubben. I dessa fyra matcher lyckades målvakten med att släppa in 11 mål. Ett av dem var ett riktigt sorgligt skott som smög sig in mellan målvaktens ben. Taibi skickades till Reggina under 2000 på lån som blev en permanent deal.

2. Ralph Milne

Skotten värvades från tredje divisionslaget Bristol City i november 1988. Han misslyckades dock med att göra ett större intryck under sina tre år med klubben. Efter en lovande start förlorade han sin form som ett resultat av alkoholproblem. Detta tillsammans med konkurrens från Danny Wallace och Lee Sharpe. Han lyckades inte göra en enda match på 18 månader och släpptes tillslut av United. Han gick då till Hong Kong klubben Sing Tao 1991. Efter att ha lämnat Manchester spelade Milne ingen professionell fotboll mer. Alex Ferguson själv har erkänt att Milne förmodligen är hans sämsta värvning som United tränare.

2. Eric Djemba-Djemba

Djemba-Djemba kom till United från Nantes 2003 och han ryktades kunna vara den nye Roy Keane, men löftena uppfylldes inte. Det blev enbart 39 matcher innan han gick till Aston Villa 2005. Han lyckades också försätta sig själv i konkurs efter att ha slösat bort alla sina pengar. Efter att ha lämnat United spelade Djemba-Djemba för nio klubbar i åtta olika länder. Det finns även ett skämt på Old Trafford som lyder; ”Djemba-Djemba var så dåligt att de namngav honom två gånger”.

Detta var alltså listan med de sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson. Kolla gärna in några andra listor vi publicerat på vår site.

Fler listor på Silly Season Sverige

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply