Lista: Tio sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

Lista 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

Sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

Sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna? Chelsea FC har haft många spelare som har kommit och gått i klubben. Sedan 2003, då oligarken Roman Abramovich tog över, har pengar flödat i klubben. Utgifter som transfersummor och löner har aldrig varit något problem. Däremot har pengar inte alltid kunnat garantera kvalité och goda prestationer. Många världsstjärnor har spelat i Chelsea. Klubben har med hjälp av dessa lyckats vinna en del titlar under de senare åren. Man jobbat sig upp till att bli en storklubb att räkna med ute i Europa, på pengasidan såväl som pokalsidan. Men laget har inte enbart bestått av bra spelare och det har blivit en hel del nedköp genom åren.

10 sämsta Chelsea-spelarna någonsin

Sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna? Här tänker vi lista några av dessa spelare, men innan vi dyker ner djupare i detta vill vi på Silly Season Sverige bara passa på att tipsa om en del andra populära listor vi har gjort, till exempel åtta bästa mittfältsduorna, bästa El Clasico-elvan genom tiderna och mesta målskyttarna i El Clasico, som en kan läsa efter vi är klara med de 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna.

10. Radamel Falcao

Lista 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

2013-2014 var Falcao, eller ‘El Tigre’ som han kallas, en av de mest fruktade anfallarna i Europa. Han kostade Monaco mycket pengar, något han var värd, innan en knäskada gjorde honom så gott som värdelös. En flytt till Manchester United gjorde inte saken bättre. Därefter svepte Chelsea och Mourinho in med sina bisarra beslut. Man lånade anfallaren. Under en säsong blev det tio matcher och ett mål för Falcao. Alldeles för lite för Falcao som var bra i luften, snabb i boxen, duktig med sin veka fot och hårt arbetandes.

9. Tal Ben Haim

Lista 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna

Mittbacken höjde många ögonbryn när han anlände till Chelsea. många undrade om Mourinho visste något som ingen annan visste om den israeliske försvararen, men det visade sig väldigt snart att så inte var fallet. På grund av långtidsskador på Terry och Carvalho fick Ben Haim starta en del matcher men visade sig inte vara kompetent nog för en klubb som Chelsea.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply