Lista: Tio saker du inte visste om Alexis Sánchez

10 fakta om Alexis Sánchez

10 saker du inte visste om Alexis Sánchez? Gillar du Manchester United och är ett fan av Alexis Sánchez? Eller är du mer för spelarens insatser i det chilenska landslaget? Hur som helst har vi satt ihop en lista med tio saker du inte visste om Alexis Sánchez. Chilenaren flyttade till Barcelona från Udinese 2011. Han stannade i La Liga-klubben i tre år innan han flyttade till Arsenal. Den 22 januari 2018 valde chilenaren dock att lämna Gunners för att gå till Manchester United.

10 saker du inte visste om Alexis Sánchez

Innan du går igenom 10 intressanta fakta om Chiles stjärna Alex Sánchez så ta en titt på våra listor Afrikas rikaste fotbollsspelare, Största arenorna i Tyskland och Europas bästa fotbollsakademier är tre listor som är väldigt populära hos våra läsare. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom 10 saker du inte visste om Alexis Sánchez.

10) Världens sexigaste fotbollsspelare

Världens sexigaste fotbollsspelare 2015

Glamour magazines pris till världens sexigaste fotbollsspelare 2015 gick till Alexis Sánchez. Chilenaren har faktiskt vunnit priset två år i rad och är en favorit bland många. Detta är dock vad tidningen utsett, inte vad vi på redaktionen tycker.

9) Fick låna fotbollsskor

Alexis hade inte råd med att köpa egna fotbollsskor under barndomen. Detta i den chilenska staden Tocopilla och fick därför låna av andra. Efter en U14-turnering där han imponerade på stadens borgmästare fick han ett par fotbollsskor i present. Därefter kunde han spela på riktigt och tog honom dit han är idag.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply