LISTA: Tio fotbollsspelare som begått brott

Fotbollsspelare som begått brott

Fotbollsspelare som begått brott? Brott i fotboll? Att vissa fotbollsspelare begår brott är ingen överraskning för de flesta. Ifall man söker bland rika fotbollsspelare och spelare som svikit sina klubbar så hittar man fotbollsspelare som tagit genvägar eller agerat dumdristigt på något sätt. Vi har genom tiderna sett flera fotbollsspelare som har begått allvarliga brott och andra former olagligheter, vilket inte passar en fotbollsspelare som är en förebild för många unga. Vi vet att många spelare inte är helt hundra när de fattar sina dåliga beslut som utmynnar i brott.

10 fotbollsspelare som begått brott

Vilka spelare är det egentligen som har begått brott? Tror du att det finns några svenska fotbollsspelare som begått brott på listan? Du får klicka dig igenom listan för att få reda på det. Självklart så hade det varit extra intressant ifall vi kunde få ihop en lista med svenska och allsvenska spelare som begått brott. Detta får bli målsättningen för nästa lista inom ämnet som ska besvara frågan ”Vilka allsvenska spelare har begått brott?”. Ni går gärna hjälpa till med information för att få ihop en sådan lista. Listan över brott som begås av spelare kan göras väldigt lång, men vi har valt ut några brott som får listan att sticka ut lite grann. Här kommer vår lista med de 10 dummaste brotten som fotbollsspelare i världen har begått.

10. Matty Pattison – Fångad med byxorna nere

Matty Pattison - Fångad med byxorna nere

Matty Pattison gjorde något väldigt dumt men samtidigt roligt. Efter en lång natts festande vaknade han upp nästa dag och kände sig bakfull från gårdagens festande och kom därefter på att han var sen till Norwichs träning. Pattison sprang ut ur huset för att snabbt hoppa in i bilen och körde iväg i hög fart. Efter ett par minuter stannades han av polisen och allting hade varit som det ska om han inte hade glömt att ta på sig några byxor innan han sprang ut till bilen. Pricken över i:et var även att det var Pattisons lediga dag vilket betydde att han hade kunnat stanna hemma.

9. Roman Bednář – Köpte droger i hemmet

Fotbollsspelare som begått brott

Roman Bednář var dum nog att lämna över 420 pund utanför sitt hus till en man i en bil för att betala för kokain och Cannabis. Spelaren fångades på bild av en paparazzi och bilden användes senare för att väcka åtal mot Roman Bednář

8. Glen Johnson ’försökte stjäla toalettlock’

Glen Johnson 'försökte stjäla toalettlock'

Liverpool-försvararen Glen Johnsson och Millwalls Ben May stod tillsammans för något väldigt dumt men samtidigt roligt. De båda fångades av en säkerhetsvakt när de försökte packa in en toalettstol i en mycket billigare varas förpackning. Vakten som var 74 år hade nog en av sina roligare dagar på jobbet.

De båda fick böter på 80 pund var.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply