LISTA: Legender som går i pension 2017

LISTA- Legender som går i pension 2017

Legender som pensionerar sig säsongen 2017

Genom åren har vi fotbollsfans haft den äran att följa en rad duktiga fotbollsspelare. Men det finns vissa spelare som fått en speciell plats på många supportrars hjärtan för deras lojalitet och spelstil. Som med allt annat har även en fotbollskarriär ett slut och det tidigare än inom andra yrken, därför kommer ett antal spelare som fått legendstatus i världen gå i pension det här året. I den här listan går vi igenom spelare som pensionerar sig säsongen 2017.

LÄS ÄVEN: 10 fotbollsspelare som behöver gå i pension

Spelare som går i pension 2017

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: 11 stjärnor som var mycket bättre än deras pappor8 stjärnor utan kontrakt till sommaren och Topp 5 bästa inhopparna genom tiderna. Men först ska vi gå igenom spelare som går i pension 2017.

4. Frank Lampard

LISTA: Legender som går i pension 2017

Frank Lampard gick förvisso i pension redan i februari det här året, efter att ha avslutat sin spelarkarriär i Manchester City och slutligen MLS-klubben New York City. Engelsmannen tillhörde Chelsea mellan 2001 och 2014 och var en tongivande spelare under hela sin karriär. En Champions League-buckla och tre Premier League-titlar är några av troféerna han samlade på sig under sin tid i Londonklubben.

“Jag är oerhört stolt över troféerna jag har vunnit, att representera mitt land över 100 gånger och göra mer än 300 mål under karriären”, skrev Lampard på sin Instagram.

Idag arbetar han som expert på Sky Sports.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply