Topp 10: Högsta utköpsklausulerna i världen

Högsta utköpsklausulerna i världen

Världens högsta utköpsklausuler i fotboll – vilken spelare har högsta utköpsklausulen?

Vilka är spelarna med de högsta utköpsklausulerna i världen idag? Vilken spelare har högsta utköpsklausul och är dyrast att försöka köpa loss? Vilken stjärna värderas högst av sin klubb? Både väntade och oväntade namn tar plats på vår lista. Sommarens transferfönster är inne på den sista månaden och efter att vi under denna sommar öst på med listor gällande dyraste övergångarna, hetaste övergångarna och bästa värvningarna, tar vi nu fart mot att kolla hur det egentligen ligger till med utköpsklausulerna. Se och spela på fotboll live =>

Världens högsta utköpsklausuler i fotboll - vilken spelare har högsta utköpsklausulen?

Spelarna med högsta utköpsklausulerna finns hos Barcelona och Real Madrid

Här får ni nu, svart på vitt, vilka fotbollsspelare som sitter på den högsta prislappen. Tar sig någon spelare från Premier League in på listan? Svaret är nej, då spelarna i Barcelona och Real Madrid är de med högst utköpsklausuler i fotboll. Detta eftersom de spanska klubbarna är tvungna att skriva in utköpsklausuler i avtalen och då passar Barca och Real på att sätta skyhöga klausuler.

Finns det någon riktig överraskning på listan? Klicka vidare genom listan här nedan för att se vem som värderas högst samt hur högt de tio främsta har sina utköpsklausuler. Se och spela på fotboll live =>

Glöm inte att ta en titt på några av våra andra listor, bland annat de värsta värvningarna av Manchester United, de värsta värvningarna av Real Madrid och de dyraste spelarköpen i La Ligas historia. Frågan är också vilken övergång som är den dyraste genom tiderna.

Ansu Fati, Barcelona – 1 miljard euro

Jättetalangen Ansu Fati har en av de högsta utköpsklausulerna då han tillsammans med flera lagkamrater i Barcelona har en klausul på 1 miljard euro, vilket motsvarar cirka 11 miljarder kronor. Just nu är han utlånad till Brighton.

Pedri, Barcelona – 1 miljard euro

Pedri är en annan Barcelona-spelare med utköpsklausul på 1 miljard euro och mittfältaren spås en lysande framtid på Camp Nou.

Gavi, Barcelona – 1 miljard euro

Tillsammans med Pedri kan Gavi vara framtiden på Barcelonas mittfält.

Ronald Araujo, Barcelona – 1 miljard euro

Ett lite mer oväntat namn, kanske, då mittbacken Ronaldo Araujo också har en utköpsklausul på 1 miljard euro.

Ferran Tores, Barcelona – 1 miljard euro

En mer offensiv spelare med samma utköpsklausul är Ferran Torres. Se och spela på fotboll live =>

Världens högsta utköpsklausuler

Jude Bellingham, Real Madrid – 1 miljard euro

Vidare till Real Madrid som också har de högsta utköpsklausulerna i världen. Superstjärnan Jude Bellingham är en av lagets dyrgripar då han har en utköpsklausul på 1 miljard euro.

Vinicius Junior, Real Madrid – 1 miljard euro

En annan offensiv stjärnspelare i Real Madrid är brassen Vinicius Junior.

Rodrygo, Real Madrid – 1 miljard euro

Liksom Vinicius skrev Rodrygo nyligen på ett nytt kontrakt med Real Madrid där utköpsklausulen sattes till 1 miljard euro.

Eduardo Camavinga, Real Madrid – 1 miljard euro

Jättetalangen Eduardo Camavinga har även han en utköpsklausul i miljardklassen räknat i euro. I svensk valuta motsvarar det cirka 11 miljarder kronor. Se och spela på fotboll live =>

Spelarna med högsta utköpsklausulerna finns hos Barcelona och Real Madrid

Fler listor på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply