Topp 10: Högsta utköpsklausulerna i världen 2018

Världens högsta utköpsklausuler 2018

Vilka är de högsta utköpsklausulerna i världen idag? Vem är egentligen dyrast att försöka köpa loss? Vilken stjärna värderas högst av sin klubb? Både väntade och oväntade namn tar plats på vår lista. Sommarens transferfönster är inne på den sista månaden och efter att vi under denna sommar öst på med listor gällande dyraste övergångarna, hetaste övergångarna och bästa värvningarna, tar vi nu fart mot att kolla hur det egentligen ligger till med utköpsklausulerna.

Topp 10- Högsta utköpsklausulerna i världen 2018

Spelarna med högsta utköpsklausulerna finns hos Barcelona och Real Madrid

Här får ni nu, svart på vitt, vilka fem fotbollsspelare som sitter på den högsta prislappen. Frågan är nu, vem värderas högst av Cristiano Ronaldo och Lionel Messi? Tar sig någon spelare från Premier League in på listan? Och finns det någon riktig överraskning på listan? Klicka vidare genom listan här nedan för att se vem som värderas högst samt hur högt de tio främsta har sina utköpsklausuler.

Glöm inte att ta en titt på några av våra andra listor, bland annat de tio värsta värvningarna av Manchester United, de tio värsta värvningarna av Real Madrid och de tio dyraste spelarköpen i La Ligas historia.

Topp 10- Högsta utköpsklausulerna i världen 2018

10. Philippe Coutinho, Barcelona – 400 miljoner pund

Topp 10- Högsta utköpsklausulerna i världen 2018 - Philippe Coutinho

I och med att Philippe Coutinho flyttade från Liverpool till Real Madrid kom han in på denna lista. Skulle någon vilja köpa loss ’O Magico’ får man hosta upp 400 miljoner pund för spelarens tjänster.

9. Dani Ceballos, Real Madrid – 443 miljoner pund

Topp 10- Högsta utköpsklausulerna i världen 2018 - Dani Ceballos

Dani Ceballos är en av flera stora talanger i Real Madrid. Han kom till den spanska huvudstadsklubben under sommaren 2017 men har inte alls fått den speltid han hoppats på. Vill någon rädda andalusiern från frysboxen får man punga ut 443 miljoner pund.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply