LISTA: Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022

Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2018

Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022

Vilka har de fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022? Det kanske låter som en liten taskig lista, men många av spelarna i VM 2022 har frisyrer som skulle få Ronaldos frisyr från 2002 att göra honom till världens snyggaste man det året.

Vi vet ju att fotbollen i sig är något som intresserar många, eftersom sporten är underhållande. Men det går ju att hitta så många olika aspekter och saker med den här sporten som gör att folk  blir intresserade, inte minst utseende och lite ”skvallernyheter”. Just därför väljer vi att göra en lita där vi tittar på de fulaste frisyrerna i VM 2022. Så vilka tycker du har de fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022. Se och spela på fotboll live =>

Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022

Fula frisyrer fotbollsspelare VM 2022

Något som är värt att nämna är förstås att det är lite svårt att ta med en lista enbart på spelare som spelar i VM 2022. Just därför kommer vi att ta med spelarnamn från lite tidigare också. Egentligen så kommer det här att bli en lista med fulaste fryserierna i fotbolls VM 2022, kombinerat med de fulaste frisyrerna någonsin i fotboll.

Så kommer ni ihåg alla de olika spelarna med lite smått galna frisyrer? Det gör många av er garanterat, och vi på Silly Season Sveriges redaktionen vill komma med några påminnelser om att alla beslut över hur spelare har klippt sig, inte varit någon succé. Se och spela på fotboll live =>

Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022

Lista: Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022

För er som älskar fotboll och VM så kan ni läsa lite mer den här fotbollsturneringen. Till exempel går det att hitta ett komplett spelschema för Fotbolls VM 2022, men också mycket mer. Läs bland annat om vem som gjort flest mål i VM någonsin och annat.

Det här är sånt som förstås är intressant, och vi har liknande listor. Till exempel så går det ju att hitta de roligaste namnen i VM 2022. Men hur som helst. Nu tar vi oss en titt på de fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2022. Först ut börjar vi med spelare som inte spelar i VM, och sen fortsätter vi med VM-spelarna i slutet. Se och spela på fotboll live =>

Ronaldo, 2002

Fulaste frisyerer fotboll

Det går att säga så himla mycket om Ronaldo. Han var en av de bästa anfallarna, och kan idag – efter sin lyckade karriär – summeras som en av de klart bästa målskyttarna någonsin. Han hade ett öga för att skapa målchanser och var modig i straffområdet – men kanske inte lika modig som när han 2002 klippte till sig den här läckra frisyren. Trots den helgalna frisyren så vann ju Brasilien VM 2002. Något som brassarna (6,00) även är 2022.

Fulaste frisyrerna i VM 2018

För alla er Arsenal-fans där ute så är det ju väldigt svårt att glömma av Bacary Sagna – inte minst för hans mycket speciella frisyr. Men fransmannen gjorde också flera bra säsonger i Lodon-laget, innan han lämnade för Manchester City.

Fulaste frisyrerna i VM

Det beror ju förstås på vem vi frågar, det här kan även klassas som en spektakulär frisyr. Men hur som helst. Marek Hamsik, som spelat tio säsonger i Napoli, har en mycket speciell frisyr, som många av oss dock gillar.

Neymar 2018

Fulaste frisyrerna i fotbolls VM 2018

Ännu en brasse på den här listan. Med Neymars spaghetti-frisyr i början av VM så fick han motta många hån, inte minst från motståndarnas supportrar. Nu har han bytt frisyr, men vi får se vad brassen och PSG-stjärnan hinner med i hårväg innan Fotbolls VM 2022 är slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply