LISTA: Fem saker PSG-fansen borde veta om Julian Draxler

Fem saker PSG-fansen borde veta om Julian Draxler

Efter en lång tid av spekulationer står det klart att Julian Draxler kommer att ansluta sig till Paris Saint-Germain i januari. Mittfältaren har skrivit på ett kontrakt med Ligue 1-klubben som sträcker sig fyra och ett halvt år och han kommer närmast från Wolfsburg där han gjort 34 Bundesligamatcher med laget. 23-åringen är känd för sin teknik, snabbhet och målfarlighet och han kommer bli en bra förstärkning i offensiv väg för PSG, men hur mycket vet du egentligen om den tyske landslagsmannen? I den här listan går vi igenom fem saker PSG-fansen borde veta om Julian Draxler.

Fakta om Julian Draxler

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Fem anledningar till att Manchester United borde värva VNLDyraste spelarna i världen sen 2000 och Åtta stjärnor som alla spelat i Germinal Beerschot. Men först ska vi gå igenom fem fakta om Paris Saint-Germains värvning Julian Draxler.

5. Utnämnd till en av världens största talanger

Julian Draxler har tidigare blivit utnämnd som en av fotbollsvärldens tio största talanger av den ansedda tidningen The Guardian.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply