LISTA: Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

11. 2005/06 Juventus 4-4 Werder Bremen (Juve vann på bortamål)

LISTA Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

Med åtta minuter kvar av matchen stod det 1-1 och allting såg lugnt ut. Sedan inleds rena rama mål-cirkusen, där David Trezeguet inleder med att göra 2-1 målet för Juventus, bara för att sedan se Tim Borowski och Johan Micoud för Werder Bremen göra varsitt mål, och Bremen kom iväg med 3-2 vinsten. Väl i Italien gjorde Micoud sedan ytterligare ett mål och det såg ut som att tyskarna var vidare, men det fanns fortfarande tid och Trezeguet och Emerson gjorde båda varsitt mål till och lät Bremen smaka på deras egna medicin.

Porto vs Juventus Champions League åttondelsfinal 2017 spelas onsdag den 22 februari 2017.  Se Porto vs Juve live gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe => samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

10. 2006/07 Bayern München 4-4 Real Madrid (Bayern vann på bortamål)

Madrid ledde detta mötet med 3-1 på hemmaplan, detta tack vare Raúl González och Ruud van Nistelrooy, men Mark van Bommels mål i den 88:onde minuten gav tyskarna hopp inför returmötet på Fußball Arena München. Väl i Tyskland utjämnade Roy Makaay med turneringens snabbaste mål, och Lúcio såg till att ge Bayern ledningen, vilket gjorde att allting såg klappat och klart ut, men van Nistelrooys sena mål spelade på nerverna.

Bayern München – Arsenal i Champions League åttondelsfinal 2017. Se Bayern München vs Arsenal gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe => samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7