Lista: Brasiliens bästa spelare genom tiderna

2. Ronaldinho

Lista Brasiliens bästa spelare genom tiderna

Ronaldinho är nummer två av Brasiliens bästa spelare genom tiderna. Den före detta Ballon d’Or vinnaren, med sitt karaktäristiska leende, förtrollade hela världen med sina konster under hans mest aktiva tid. Han har vunnit Champions League, VM och ligatitlar, och sken som mest under sin tid i Barcelona.

1. Pele

Lista Brasiliens bästa spelare genom tiderna

Pele är Brasiliens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Han är känd i varenda vrå runt om i världen och är utan tvekan den bästa brasilianska spelaren genom tiderna. Pele är även för många en av de mest ikoniska fotbollsspelarna genom alla tider.

Den trefaldige VM-mästaren har gjort sig odödlig inom fotbollsvärlden med sin fotboll, och spenderade 18 år i Santos innan han gjorde en kort sejour i New York Cosmos. Många invänder då Pele aldrig tillbringade någon tid i Europa, som ses som ett test på äkta briljans, men med alla sina prestationer i ryggen är det nog ingenting som Pele själv ägnar någon tid åt att fundera på.

Detta var alltså listan med Brasiliens bästa spelare genom tiderna. Samtliga har haft framgångar med det brasilianska landslaget.

Fler populära listor:

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply