Lista: Brasiliens bästa spelare genom tiderna

7. Brasiliens bästa spelare genom tiderna – Kaka

Lista: Brasiliens bästa spelare genom tiderna

Kaka var inte den största hypen då han anlände till AC Milan, men efter att ha visat vad han går för, var alla helt galna i brassen. Kakas passion för fotbollen och hans tekniska förmågor i luften såväl som på marken bidrog till hans superstar-bild. Han fick vinna Champions League såväl som en del andra utmärkelser i Europa innan han valde att flytta till USA.

6. Neymar Jr.

En del skulle kunna säga att Neymar har en lång väg att gå innan han skulle kunna platsa på den här listan, men den blott 25-årige anfallaren har redan vunnit så mycket tillsammans med Barcelona, och visat sig vara en riktig stjärna. Han har ännu inte vunnit VM med Brasilien, men gott och väl allt annat inklusive La Liga och Champions League, och har etablerat sig som en av världens bästa fotbollsspelare.

5. Romario

Likt Ronaldinho var Romario något av en rock ‘n’ roll fotbollsspelare på planen och en, för att uttrycka det milt, mycket egoistisk anfallare. Detta bidrog till att han gjorde många mål, och det var någonting han var duktig på att göra. För såväl land som klubb fick han in en hel del mål och var lite kontroversiell, men etablerade sig som en av de bästa.

Fler populära listor:

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply