LISTA: Bästa taktiken på FIFA 17 – Tips FIFA 17 Taktik!

LISTA: Bästa taktiken på FIFA 17 - Tips FIFA 17 Taktik!

Taktik FIFA 17? Hitta bästa taktik på FIFA 17!

Bästa taktiken på FIFA 17? Vilka är de bästa taktikerna på FIFA 17? EA Sports fotbollsspel FIFA 17 med Ultimate Team är ett väldigt populärt spel som går ut på att vara fotbollstränare för ett lag. Det hela går ut på att vinna matcher och ligor i fotbollsvärlden och något som är väldigt populärt är att köpa och sälja kort och välja formationer.

Knep för att vinna i FIFA 17? Bästa FIFA 17 uppställningar? Så frågan är egentligen vilken är den bästa taktiken på FIFA 17 som gör att du kan vinna de svåra matcherna på spelet. Nedan går vi igenom några tips på vanliga och bra taktikerFIFA 17 som förmodligen är de vanligaste och bästa taktikernaFIFA 17. Så blir du bra på FIFA 17 genom att lära dig alla de bästa taktikerna.

Tips: Spela på e-sport – få 200 kr gratis hos betsafe =>

Taktik FIFA 17 Ultimate team

Vilken är den bästa taktiken på säsongen utgåva av FIFA 17? På just den frågan är det svårt att svara då det beror helt på vad som behövs. Vissa letar efter bästa offensiva taktiken medan andra vill ha den bästa defensiva taktiken eller bäst teknik för bollinnehav. Det finns många olika att använda sig av då spelet innehåller totalt 25 olika formationer

Vi på Silly Season Sverige har tidigare publicerat flertalet listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära och ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom den bästa taktiken på FIFA 17.

FIFA 17 Formationer – bästa FIFA 17 bästa formationen?

Vilken är den bästa FIFA 17 bästa formationen? Här ser du de bästa formationerna i FIFA 17 för offensiv anfall, defensivt spel, kontringar, bollinnehav och för att breda ut spelet på kanterna.

Se även våra övriga FIFA 17-listor

Nya legender FIFA 17
Talangerna med högst potential i FIFA 17 karriär
Snabbaste spelarna i FIFA 17
Bästa laget på FIFA 17
Bästa startelvan på FIFA 17
Bästa damspelarna i FIFA 17
Bästa anfallare FIFA 17
Bästa mittfältare på FIFA 17
Bästa dribblare på FIFA 17
Starkaste spelarna i FIFA 17
Bästa försvarare i FIFA 17
Spelarna med bäst fysik på FIFA 17
Spelarna med bäst finter på FIFA 17

5. Bästa taktik FIFA 17 – Offensivt anfall

LISTA- Bästa taktiken på FIFA 17 - Tips FIFA 17 Taktik!
(3-4-2-1)

För att vinna matcher krävs det att man göra fler mål än motståndaren och ofta blir det enklare med rätt uppställning och taktik. Totalt finns det 25 olika formationer att tillgå men långt ifrån alla är bra att använda när man behöver få bollen i nät. Följande formationer är de bästa att använda när det kommer till att spela offensivt anfall men samtidigt bör man även se upp när motståndaren går till anfall då man i majoriteten av fallen endast använder sig av tre försvarare.

Beroende på vilka spelare du har i ditt lag och i matchtruppen skiljer det sig lite mellan vilka formationer som är bäst för just dig. Normalt sätt brukar man spela 4-4-2 med två offensiva yttermittfältare men ligger man under i den andra halvleken och behöver göra mål är nedanstående taktiker bäst.

Offensiva formationer i FIFA 17

Här ser du de bästa formationer för offensivt anfall i FIFA 17:

3-4-2-1

3-4-1-2

3-4-3

3-5-2

4-3-3 (4)

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply