Lista: Bästa startelvan i Afrikanska Mästerskapen

Lista: Afrikanska mästerskapen mixade drömelvan

Afrikas bästa fotbollsspelare – startelva!

Afrikanska mästerskapen 2017 har dragit igång i värdlandet Gabon och det är en stor turnering för alla de afrikanska lagen, som vill mäta sig med varandra för att lyckas bena ut vilka det är som är det bästa laget i afrikanska mästerskapen 2017. Många stora stjärnor har lämnat sina klubbar under denna period för att ansluta till sitt landslag och bidraga med vad de kan för att hjälpa sitt lag ta sig vidare i tävlingen.

I turneringen gör Afrikas bästa fotbollsspelare upp om titeln att bli Afrikas bästa fotbollslag och genom åren har vi fått se Afrikas bästa fotbollsspelare genom tiderna representera sina länder och ta sina nationer till framgång. Se hela mästerskapet live gratis hos Unibet =>

Vilken kanal sänder Afrikanska Mästerskapen 2017? Inga svenska kanaler visar Afrikanska Mästerskapen 2017 på TV. Däremot så kan du se gratis Afrikanska mästerskapen live stream hos Unibet TV => och bet365 TV =>

Drömelva afrikanska mästerskapen

Bästa afrikanska fotbollsspelare i ANC 2017? Fotboll är en lagsport, det finns det ingen tvekan om, men en del individer är bättre än andra. Har du någonsin fantiserat om att sätta ihop ett eget lag med enbart de bästa spelarna? På Silly Season Sverige har vi satt ihop en startelva med enbart de bästa fotbollsspelarna i de afrikanska mästerskapen, men innan vi dyker ner i denna saftiga lista kan vi även passa på att tipsa om en del andra populära listor, till exempel tio talanger som kan få sitt genombrott under afrikanska mästerskapen, topp nio mest extrema fotbollsplanerna och åtta spelare som älskade att spela med Wayne Rooney.

Bästa målvakt: Fabrice Ondoa, Kamerun

Lista Afrikanska mästerskapen mixade drömelvan

Är förstemålvakt för Kamerun nu, likt han var för två år sedan. Men den blott 21-årige målvakten har inte haft en särskilt framgångsrik klubbkarriär, så vi får hoppas att hans landslagskarriär utvecklas något bättre. Ondoa spelar i Sevilla men har hittills enbart dykt upp i matcher för reserverna.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply