bet365

LISTA: Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018!

Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018!

Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018

Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018? Vilken fotbollsspelare tjänade mest i VM 2018? Vi ska titta på de spelarna som tjänar bäst i VM 2018. Att det finns mängder av storstjärnor i VM, som dessutom har riktigt stora löner, är ju förstås något som vi redan vet. Just därför går det ju här helt utmärkt att hitta några av de bästa betalda idrottarna i världen. SE & SPELA PÅ FOTBOLL LIVE =>

Vilka är fotbollsspelarna i VM 2018 som tjänat bäst? Det är svaret på den frågan som vi ska gå igenom nu. Att det handlar om spelare som till exempel Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är förstås ingen särskilt stor överraskning.

Det kan vi ju alla lista ut. Men samtidigt så finns det fler än bara de här två spelarna. Inte minst så kan vi ta och titta på alla de stjärnorna som tjänar mest. Och vi vill varna er, det är inga små fickpengar de drar in – utan enorma miljonsummor.

LISTA: Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018!

Bäst betalda fotbollsspelare i VM 2018

Det har tidigare gjorts listor om de bäst betalda spelarna i Europa och liknande. Och vi vet även vilka som är de bäst betalda fotbollsspelarna i Premier League. Men nu är det alltså dags för att ta sig en titt på bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018.

Vilka spelare tjänar mest i VM 2018? Och vilka länder kommer de bäst betalda VM-spelarna ifrån? Ni märker själva hur det är. Frågorna är hur många som helst, och vi på redaktionen hos Silly Season Sverige ska förstås göra allt vad vi kan för att ge er de svaren ni är ute efter.

Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018

För er som också vill njuta som till fullo av VM 2018 så har vi ännu fler listor att bjuda på, av samma typer – men även andra. Det går att läsa om bäst betalda tränarna i VM 2018, och även vilka som är de bästa backarna i fotbolls VM.

Det här och mycket mer går att läsa om här hos oss på Silly Season. Vårt team kommer att gå igenom allt som är viktigt, men just nu är det bäst betalda spelarna i Fotbolls VM 2018 som finns. Det ska alltså tittas på alla spelarnas lönecheckar

Bra att tänka på att vi kommer använda oss av spelarnas löner i klubblagen, men också andra inkomster. Då inte minst från sponsoravtal. Så vilka är då de bäst betalda spelarna i Fotbolls VM 2018? Det är precis det här som vi ska ta och titta på här idag.

Alla löner är skrivna i valutan kronor och per år.

Sergio Aguero, Argentina – 230 miljoner

Bäst löner VM 2018

För Argentinas VM trupp 2018 så har inte den här VM-turneringen börjat så som de har hoppats på. Men för Sergio Agueros del så kommer han fortfarande att stå som en av de rikiaste spelarna i det här världsmästerskapet. För argentinaren, som ska försöka vinna VM (15,00) så får han en enorm lön. Det handlar om 170 miljoner kronor från klubblagen Manchester City, samt närmare 60 miljoner i sponsorpengar.

Luis Suarez, Uruguay – 265 miljoner

Högsta lönerna i VM 2018

I ett annat sydamerikanskt land, nämligen Uruguay VM trupp, så hittar vi Luis Suarez. Anfallaren, som till vardags spelar i FC Barcelona, har en helt okej lön. Samtidigt som han ska försöka ta Uruguay (21,00) till VM-guld. 195 miljoner kronor med Barcelona, och sköna 70 miljoner på sponsorer.

Paul Pogba, Frankrike – 290 miljoner

Bäst betlda spelarna i VM 2018

I Manchester United spelar den här stjärnan i vanliga fall, och bra med pengar är också något som han kan göra. En av Frankrikes VM trupp stora namn, tillsammans med bland annat Antonie Griezmann. Det är de här killarna som ska göra att Frankrike (6,00) vinner hela mästerskapet. Hans lön? Pogba får ut runt 245 miljoner SEK i lön från Manchester United. Sedan har han även cirka 40 miljoner i sponsoravtal och dylikt.

LISTA: Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018!

Neymar, Brasilien – 850 miljoner

Bästa lönerna i VM 2018

Ett av Brasiliens (5,00) största hopp för att ta hem VM-guldet är Neymar. Han är inte bara Brasilien VM trupp 2018 största fixstjärna, utan kanske hela turneringens. Det är ju något som inte minst märks på lönechecken. För Neymar har smått otroliga 720 miljoner i PSG, samt mycket fördelaktiga 160 miljoner för sponsorjobb per år. Det är något som många av oss görna skulle se glida in på bankkontot…

Cristiano Ronaldo, Portugal – 1 miljard

Högsta lönerna Fotbolls VM 2018

Faktum är att superstjärnan i Real Madrid och Portugal VM trupp 2018 – Cristiano Ronaldo – tjänar mest på ett sätt. Han får ut smått otroliga 460 miljoner kronor per år i bara sponsorpengar. Men hans lön från sitt klubblag är betydligt lägre än ettan. Men… det får ju trots allt inte fel att få ut cirka 60 miljoner kronor i årslön av den spanska huvudstadsklubben.

LISTA: Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018!

Lionel Messi, Argentina – 1,1 miljard

LISTA: Bäst betalda spelarna i fotbolls VM 2018!

Att Lionel Messi, superstjärnan i Argentinas VM-trupp, sitter på en av de allra högsta lönerna i sportvärlden är ju ingen nyhet. Han får ut över 820 miljoner kronor per år av bara FC Barcelona. Sen så går det att casha ut närmare 25 miljoner kronor per år för sponsorjobb. Så Messi tjänar mest i världen när det kommer till fotbollsspelare.

Idrottsmän som tjänar mest

På den här listan hade Gareth Bale tagit sig in, då Real Madrid-stjärnan har en total årslön på cirka 340 miljoner kr per år. Dock så lyckades ju inte Wales att kvala sig in till VM

Vad det gäller spelare som tjänar bra, men inte är uttagna i VM, så hittar vi Wayne Rooney och Oscar. Den som tjänar allra bäst i världen är dock inte Messi, det är Floyd Mayweather. UFC-stjärnan tjänar  hela 2,5 miljarder kronor per år. Det är den högsta lönen i sportvärlden. Annars kan vi också hitta NBA-stjärnan LeBron James. Han lyfter ut nära 750 miljoner per år. Se gärna vår fullständiga lista med bäst betalda spelare i världen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365