Topp 10: Bästa lagen i VM 2018

Topp 10 Bästa lagen i VM 2018

Lista: 10 bästa lagen i VM 2018

Vilka är VMs bästa lag 2018? Det här går att analysera i all evighet, men det finns förstås vissa lag som sticker ut. Det är ju självklart att den tyska truppen till VM 2018 ligger bra till. Inte minst eftersom de är regerande världsmästarna. Men bland de bästa lagen i VM 2018 finns det många fler.

Bland annat så kommer vi ju att hitta länder som Spanien, Frankrike, Brasilien och Argentina. Länder som är stora och kommer med många stjärnor. Men VMs bästa lag behöver inte vara det största landet. Bland annat så vet vi ju till exempel att mindre nationer som Uruguay och Belgien har en förmåga att skapa bra lag. Dock kommer – tyvärr – inte Sverige VM trupp 2018 att finnas med i den här listan.

Topp 10 Bästa lagen i VM 2018

Tio bästa lagen i VM i Ryssland

Sveriges chanser att vinna VM 2018 bedöms inte som tillräckligt stora. Dock finns det fortfarande ett bra lag, som kanske åtminstone kan skrälla sig vidare ur gruppen. Hur som helst så är det dags att göra en lista på vilka de bästa lagen i VM 2018 är. Det en får göra är att fråga sig vilka är världens bästa landslag, och sedan jobba därifrån.

I de stora turneringarna så brukas det ju tala om de stora lagen, de som alltid presterar. Därför får den engelska VM-truppen det svårt att ta plats här, även om det rent lagmässigt ser bra ut. Istället kommer ju Tyskland, Brasilien samt Spanien att ligga på dagens topplista. Även fler länder kommer att gå att hitta här.

Lista: Bästa lagen i VM 2018

För alla de som älskar VM så är det nu som att leva i en dröm, när världens största fotbollsturnering för landslag ska avgöras. Vi på Silly Season Sverige har tidigare skrivit en hel del om så väl alla grupper i fotbolls VM 2018, samt spelschema för VM 2018. Det här tillsammans med regler för fotbolls-VM 2018.

Nu ska det alltså handla om de bästa lagen i VM. Vilka är de? Det kommer vi att gå igenom i listan Topp 10: Bästa lagen i VM 2018. Tänk på att vi inte har rankat lagen när det gäller de tio bästa, utan bara valt att skriva om de tio bästa landslagen i VM.

10. Tyskland

Topp 10 Bästa lagen i VM 2018

Om en är regerande mästare samt har en av världens bästa trupper så är det inte konstigt om en även är favorit att vinna igen. För vad det gäller 2018 års tyska VM trupp så är det något som ser bra ut. Här finns en god blandning av unga och gamla spelare, samt VMs bästa målskytt någonsin, Miroslav Klose, som hjälptränare.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply