Topp 10: Bästa försvarare på FIFA 18

Topp 10: Bästa försvarare på FIFA 18

Topp 10: Bästa backar på FIFA 18

Bästa försvarare på FIFA 18? Bra mittbackar på FIFA 18? Vem är den bästa försvararen på FIFA 18? Ett bra anfall vinner matcher, ett bra försvar vinner titlar. Så låter det ofta och citatet är helt sant. Det gäller att ha de bästa försvararna på FIFA 18 för att ha någon chans att ta hem någon titel. Backlinjen bör vara stark och solitt och vara bra samspelt för att det ska leda någonstans, därefter är det de offensiva krafterna som tar hand om taktpinnen. Vid vissa tillfällen har det även varit försvarare som avgjort i finaler,bland annat när det kommer till Champions League och och La Liga men även i andra ligor och turneringar har det avgjorts efter att en back har gjort mål. Till CDON =>

Bästa backarna på FIFA 18

Bra högerbackar FIFA 18? Bra vänsterbackar FIFA 18? Här hittar du de främsta försvarsspelarna – här hittar du bästa mittbackar, libero och ytterbackar innefattande både högerbackar och vänsterbackar på FIFA 18. Vilka PL försvarare ska man välja i FIFA 2018? Du kanske vill ha bra ytterbackar FIFA 18? Det finns många olika vägar att spela och vinna på FIFA 18. Man kan antingen ha ett extremt defensivt lag och köra ”långa bollar på Bengt”, ett välbalanserat lag eller köra extremoffensiv där det enda som räknas är att göra fler mål än motståndarna. Oavsett vad man satsar på är det behövligt med en bra backlinje och i denna artikel hittar du de tio bästa att satsa på då vi tar vi bästa försvarare på FIFA 18Samtliga bilder är hämtade från EASports.com. Köp FIFA 18 billigt till PS3, PS4 och Xbox! Till Spelbutiken =>

Topp 10 försvarare på FIFA 18

Vi ger er nu de spelets bästa försvarare på FIFA 18 och samtidigt som vi gör det kan det även vara intressant att få reda på vilka de bästa backarna är i verkligheten. Spelarna är de absolut bästa försvararna i PL, La Liga, Serie A och Bundesliga. Alla listor är inte uppdaterade men de ger fortfarande en bra bild över hur verkligheten ser ut och vilka spelare det är som är bäst på att försvara och offra sig för sitt lag för att motståndarna inte ska kunna komma till avslut. De är en en bra lista att titta på när man ska ta reda på de bästa försvararna på FIFA 18.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gått igenom flera listor som har med de bästa försvararna att göra. Några av dessa listor handlar om världens bästa högerbackar, bästa backarna i Allsvenskan och Premier Leagues tio bästa försvarsspelare. Varför inte ta en titt på några backar som sålts dyrt eller där marknadsvärdet är högt bland våra listor med de dyraste och högst värderade försvararna så vet du vilka spelare som kan ha potential när du ska välja spelarna till ditt försvar i laget. Ta en titt på några av dyraste försvararna genom tiderna. Här kan du se vänsterbackarna, högerbackarna och mittbackarna med världens högsta marknadspris samt sommar fönstrets hittills dyraste backar.

Det kommer även bli kul att jämför med de som är bäst på FIFA 17 och FIFA 16. Låt oss nu ta en titt på de bästa försvarare på FIFA 18 och vem den bästa backen på FIFA 18.

Du kan förboka eller köpa FIFA 18 hos Spelbutiken, CDON, EASports som är några av de största aktörerna som är billigast just nu! Till Spelbutiken =>

10. Toby Alderweireld – Tottenham (England)

Topp 10- Bästa försvarare på FIFA 18 - Toby Alderweireld

Toby Alderweireld har utvecklas mycket efter att han lämnade Ajax, något han gjort i Atlético MadridSouthampton och Tottenham. Det hela har gett honom en tiondeplats för listan på FIFA 18.

9. Sokratis Papastathopoulos – Borussia Dortmund (Tyskland)

Topp 10- Bästa försvarare på FIFA 18 - Sokratis

Sokratis spelar till vardags sin fotboll i Borussia Dortmund. Han är en av flera spelare på denna lista med Dortmund-kopplingar och totalt har han 86 i stats.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply