Arsenals bästa Champions League-resultat genom tiderna

Arsenals bästa Champions League-resultat genom tiderna

Fem starka Arsenal-prestationer i Champions League

Arsenals bästa Champions League-resultat genom tiderna? Ikväll är det dags för Arsenal att ännu en gång kliva ut på den internationella scenen. På Alla Hjärtans Dag skall Arsene Wenger ännu en gång återförenas med sin stora, obesvarade kärlek – Champions League. Arsenal kommer att åka till München för att där möta Bayern München i ett första möte på Allianz Arena, i en av omgångens största möten i åttondelsfinalen och ett av de hetaste mötena i detta Champions League slutspel.

MISSA INTE: Se Bayern München mot Arsenal gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe =>, 8,00 i odds på Barca hos betfair samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Bayern München Arsenal Head-to-head statistik visar att lagen har mötts en del gånger tidigare, och trots att Londonklubben har lyckats prestera en del positiva resultat har de aldrig lyckats kvalificera sig förbi den tyska storklubben. Enligt Champions League oddsen hos  Unibet, LeoVegas Sport och bet365 är de tyska giganterna storfavoriter att hem detta. Hos bland annat Unibet har Bayern 1,50 och hos bet365 har de 1,45 i odds jämfört med Arsenal som har oddset 6,70 respektive 7,00. Nu återstår att se vilken laguppställning och startelva Londonklubben väljer inför denna match och huruvida Arsenal lyckas få med sig ett fördelaktigt resultat i kvällens möte.

Fem toppresultat Arsenal presterat i Champions League någonsin

Både Bayern München och Arsenal har två topptrupper, som består av duktiga och högavlönade spelare. Trots detta har Bayern kammat hem framgång efter framgång och håvat in en hel del pokaler, medans Arsenal på senare år alltid stöter på ett hinder som förhindrar dem att nå sina mål. Än är ingenting klart dock – kanske kan Arsenal överlista tyskarna den här gången? Se även några av våra andra populära listor nedan!

5. Inter Milan 1 – 5 Arsenal (2003)

Lista Arsenals fem bästa Champions Leagueresultat

Arsenal behövde en vinst i returmötet på San Siro för att ha något hopp om att kunna kvalificera sig vidare från gruppen, och de skulle ställas mot Inter som hade slagit dem med 3-0 på Highbury bara veckor tidigare. De lyckades dock plocka fram den där viljan och med hjälp av Thierry Henrys -vem annars – två fina mål samt bidrag från Fredrik Ljungberg, Edu och Robert Pires, slog dem italienarna med hela 5-1 den kvällen. Dock förlorade de senare mot Chelsea i kvartsfinalen.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply