Allsvenskans bästa anfallare 2016

Bästa anfallarna i Allsvenskan 2016

Vem är Allsvenskans bästa anfallare 2016? Vilka är de bästa anfallarna i Allsvenskan 2016? Här går vi igenom spelarna som vi anser är Allsvenskans bästa anfallare 2016 så här långt under säsongen 2016. Vi går igenom de bästa anfallarna lag för lag tills vi hittar den bästa anfallaren i Allsvenskan 2016. Här går vi igenom de bästa anfallarna, högeranfallarna och vänsteranfallarna under denna säsong för att hitta de bästa anfallarna på de olika positionerna Allsvenskan 2016. Under säsongen har vi fått se en hel del bra försvarande i den svenska högstadivisionen och tillsammans med Allsvenskans bästa målvakter 2016 har försvarandet varit av hög klass.

Det handlar inte om Allsvenskans bästa fotbollsspelare genom tiderna som är en egen lista eller Sveriges bästa anfallare genom tiderna. Ta gärna en titt på den listan och Allsvenskans bästa spelare 2015 och Allsvenskans mest värdefulla spelare för att på perspektiv på de bästa anfallarna under 2016. I Allsvenskan 2016 har vi fått se ett par högklassiga uppvisningar av bra anfallare och i denna listan har vi nämnt ett par av dessa forwards. Spelarna i denna listan är inte satta i rangordning.

Vem som blir Allsvenskans bästa anfallare 2016 kommer att avgöras på Fotbollsgalan 2016 den 21 november 2016. Marcus Berg, John Guidetti och Zlatan Ibrahimovic är anfallarna som blivit nominerade till Fotbollsgalans pris ”Bästa anfallare 2016”. Man kan bara spekulera i vem av dessa som tar hem årets pris som Årets bästa forwards (eller not). Ta gärna en titt på samtliga vinnare på Fotbollsgalan 2016!

Allsvenskans bästa anfallare 2016

I denna listan kommer vi att gå igenom några av Allsvenskans bästa anfallare under det gångna året, men innan vi drar igång med det, vill vi på Silly Season Sverige passa på och tipsa om ett antal andra populära listor som vi har knåpat ihop, till exempel 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt, fem saker Cristiano Ronaldo kan köpa med sin nya lön och Allsvenskans bästa elva 2016, som en kan ta sig igenom efter att vi är klara med Allsvenskans bästa anfallare 2016.

10. Vidar Örn Kjartansson – Malmö FF

Allsvenskans bästa anfallare 2016

Vidar Örn Kjartansson må bara ha spelat en halv säsong för MFF men han var ändå nära att vinna skytteligan innan han lämnade för spel i israeliska Maccabi Tel Aviv FC. Han blev då en av Allsvenskans dyraste försäljningar någonsin. Trots övergången vann Malmö FF guld 2016 samtidigt som man lättade på sin lönebudget.

9. Christoffer Nyman – IFK Norrköping

Allsvenskans bästa anfallare 2016 - Christoffer Nyman

Christoffer Nyman tillhör egentligen tyska Eintracht Braunschweig men är på lån till sin gamla klubb. För IFK Norrköping mäktade han med nio mål när Peking slutade trea i Allsvenskan.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply