Lista: 10 minnesvärda ögonblick från Francesco Tottis karriär

Lista: 10 minnesvärda ögonblick från Francesco Tottis karriär

Lista: Tio minnesvärda ögonblick från Francesco Tottis karriär

Under onsdagen bekräftade MonchiRomas nya sportchef, att Francesco Totti kommer att sluta spela fotboll efter den nuvarande säsongen.

– Jag vet att det finns en överenskommelse mellan klubben och spelaren om det här är Tottis sista säsong, sedan kommer han fortsätta att arbeta inom föreningen, sa Monchi enligt The Guardian.

– Francesco (Totti) är Roma. Jag vill arbeta så nära honom som möjligt. Jag skulle älska att lära mig en procent av den enorma mängden kunskap som han har.

Nu när Tottis era i Roma är på väg mot sitt slut är det dags att se tillbaka på en framgångsrik karriär. Därför har vi på Silly Season Sverige valt att lista tio minnesvärda ögonblick från Francesco Tottis karriär.

10 lyckliga ögonblick i Francesco Tottis karriär

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit flera olika listor som har kopplingar till den italienska fotbollen. Bland annat har vi listat de tio dyraste spelarköpen i Serie A:s historiatio glödheta Serie A-spelare på transfermarknaden och Sveriges högst betalda U21-spelare i Italien. Innan ni läser de listorna ska vi först gå igenom tio minnesvärda ögonblick från Francesco Tottis karriär.

1. Debuten

Debuten

Den 28e mars 1993, över två år innan undertecknad föddes, så debuterade Totti för RomaRomklubben besegrade Brescia med 2-0 på bortaplan och då 16-årige Totti fick speltid.

2. Första målet

Första målet

För cirka 23 år sedan så gjorde Totti sitt första mål för Roma. I september 1994 gjorde han lagets enda mål mot Foggia i en match som slutade 1-1.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365