Lista: 5 stjärnor som kan lämna Allsvenskan i sommar

bet365

Lista 5 stjärnor som kan lämna Allsvenskan i sommar

Lista: Fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan i sommar

Allsvenskan 2017 är i full gång. Den första april tog IFK Göteborg emot Malmö FF i seriens första match. Samma dag spelades även Halmstad mot Östersund på Örjans Vall. Därefter har vi fått se många heta matcher och under sommaruppehållet är det Malmö FF som leder tabellen med 27 poäng, detta med ett nytt guld i Allsvenskan i sikte och det finns mycket att se fram emot. Vilket lag kommer att ta hem SM-guldet? Vilka lag kommer att åka ut? Vem kommer att ta hem skytteligan?

Majoriteten av svaren avgörs på planen. Dock så kommer sommarens transferfönster ha en inverkan på vilket lag som blir svensk mästare, vilka lag som åker ut och vem som vinner skytteligan. Många spelarförsäljningar under sommaren kan ha en negativ effekt på ett lags säsong, samtidigt som bra sommarvärvningar kan vara avgörande i både guld- och bottenstriden.

På grund av att sommarens transferfönster kan ha en relativt stor inverkan på ett lags säsong har vi på Silly Season Sverige valt att lista fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan i sommar. Det här är fem spelare som skulle kunna bli jobbiga förluster för sina lag.

Vilka spelare kan lämna Allsvenskan i sommar?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat sju stjärnor som ratades i Premier League och nu skiner i Europafem anfallare som Manchester United bör värva i sommar och Brasiliens bästa spelare genom tiderna. Innan ni läser de listorna ska vi först gå igenom fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan under sommarens transferfönster.

1. Sauli Väisänen – AIK

Lista: 5 stjärnor som kan lämna Allsvenskan i sommar

Sedan Rickard Norlings ankomst till klubben har AIK börjat spela med tre mittbackar. Med Nils-Eric JohanssonPer Karlsson och Sauli Väisänen på positionen har lagets försvarsspel varit imponerande.

Den spelare som är mest trolig att säljas av de tre är Väisänen, med tanke på Karlssons och Johanssons ålder och hur länge de har spelat i AIK. Finländaren hade en stor roll i föreningen under år 2016 och kan ta ännu större kliv i år. Gör han det kan han bli såld till utlandet i sommar.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply