Let’s Dance vinnare genom åren

Let's Dance vinnare genom åren

Tidigare vinnare Let’s Dance vinnare genom åren

Let’s Dance vinnare genom åren? Let’s Dance vinnare 2019? Tidigare Let’s Dance vinnare genom åren? Vem har vunnit Let’s Dance genom åren? Nu är vi mitt uppe i starten av ännu en spännande säsong av succéprogrammet Let’s Dance, som varje fredagskväll lockar tusentals och åter tusentals svenskar till TV-sofforna med popcornskålen i högsta hugg. Se vinnaroddsen här =>

Den 22 mars drog hela spektaklet igång och därefter är det bara en lång kittlande utförsbacke, fylld av spänningar på vägen, som kulminerar i en final längre fram i vår, där det koras vem som är den bäste dansaren.

Tio kändisar har bjudits in till att tävla mot varandra, tillsammans med en professionell danspartner, och deras mål är en personlig utveckling som kräver att man är snabblärd, då de skall försöka behärska de olika elementen av diverse dansstilar under ett antal veckor, och imponera på domarna och det svenska folket. Folkkära profilen Kristin Kaspersen (2.25) och bloggerskan Linnea Claeson (5.00) ser här ut att ha goda chanser att kunna ta sig långt i tävlingen.

Alla tidigare Let’s Dance vinnare

Let’s Dance vinnare genom åren? Inför den stora premiären av Let’s Dance 2019 har vi gjort oss en snabb överblick över alla deltagare och försökt att lista ut vem av deltagarna som kan komma att bli Let’s Dance-vinnaren 2019. För att lyckas få en tillräckligt klar bild över hur och vem vinnaren kan komma att bli 2019, så har vi även tagit ett kliv bakåt, in i arkivet, för att se på alla tidigare Let’s Dance vinnare genom tiderna.

Odds vinnare Let’s Dance 2019

Let’s Dance vinnare genom åren? Självklart har spelbolagen redan erbjudit en del odds på vem som kan komma att knipa den åtråvärda röda dansskon, som är priset i tävlingen. Det är framförallt nöjesprofilen Kristin Kaspersen (2.25) och bloggerskan Linnea Claesson (3.75) som ligger bra till hos spelbolagen, men kampsportaren Lance Hedman Graaf (5.75) har även han goda odds.. Detta tillsammans med Magdalena Forsberg (5.75). Det återstår att se vilka som lyckas hålla sig kvar och vilka som ryker! Freddie Svensson (41.00) och Dan Ekborg (36.00) är inga storfavoriter att ta hem hela tävlingen.

Odds Let’s Dance 2019 vinnareOdds
Kristin Kaspersen2,25
Linnéa Claeson5,00
Lance Hedman Graaf5,75
Magdalena Forsberg5,75
Robin Bengtsson5,75
Lagaylia Frazier14,00
Thomas Ravelli21,00
Sanna Lundell31,00
Dan Ekborg36,00
Freddie Svensson41,00

Senaste oddsen hittar du här =>

Tidigare Let’s Dance vinnare genom tiderna

Let's Dance vinnare genom åren

Vilka har vunnit Let’s Dance genom åren?

Vilka har vunnit Let’s Dance? Vilka par har vunnit Let’s Dance? Let’s Dance Sverige hade premiär 2006 sedan dess har det gått 11 säsonger av tävlingen. Här är alla par som tidigare Let’s Dance-vinnare:

2019: Kristin Kaspersen (2.25) & Linnea Claeson (5.00) är de som förväntas de som förväntas vinna Let’s Dance 2019.

2018: Jon Henrik Fjällgren & Katja Luján Engelholm
2017: Daniel Norberg & Malin Watson
2016: Elisa Lindström & Yvo Eussen
2015 10 år: Anton Hysén & Sigrid Bernson
2015: Ingemar Stenmark & Cecilia Ehrling
2014: Benjamin Wahlgren Ingrosso & Sigrid Bernson
2013: Markoolio & Cecilia Ehrling
2012: Anton Hysén & Sigrid Bernson
2011: Jessica Andersson & Kristjan Lootus
2010: Mattias Andréasson & Cecilia Ehrling
2009: Magnus Samuelsson & Annika Sjöö
2008: Tina Nordström & Tobias Karlsson
2007: Martin Lidberg & Cecilia Ehrling
2006: Måns Zelmerlöw & Maria Karlsson

Vilka kvinnor har vunnit Let’s Dance?

Sedan tävlingen först startade så har nio stycken manliga deltagare och tre kvinnliga deltagare lyckats med att vinna Let’s Dance. Elisa Lindström, Jessica Andersson och Tina Nordström är de tjejer som har vunnit Let’s Dance tidigare. Du kan läsa allt om detta på TV4.

Det återstår ännu att se huruvida det blir en man eller kvinna som kan kamma hem vinsten i årets upplaga! Enligt spelbolagen är det inte omöjligt att det blir folkkära kristin Kaspersen (2.25) som vinner, eller en joker i form av Robin Bengtsson (5.75) ?

Se till att ha koll på alla deltagare i årets upplaga av Let’s Dance! Var med direkt från start i år, och se till att ha koll på när programmet sänds varje vecka, och vart. Det kan även vara mycket intressant att hålla koll på Vem vinner Let’s Dance 2019 och Let’s Dance oddsen, om man är intresserad av att spela. En annan intressant frågeställning som många har frågat om gäller alla de tidigare deltagarna, och vilka som egentligen har ställt upp i programmet genom årens lopp?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply