Laurén avslöjar – titelfighten nära: ”Förhandlar med Braekhus”

Laurén avslöjar - titelfighten nära- Förhandlar med Braekhus

Mikaela Laurén möter Cecilia Braekhus

Titelfighten Mikaela Laurén vs Cecilia Braekhus blir av. Enligt Laurén själv ligger de båda i förhandlingar om en match, något hon avslöjar i Viaplay Fightweek.

Mikaela Laurén förhandlar om att gå en match mot Cecilia Braekhus, det bekräftar den förstnämnde för ett par dagar sen. I programmet Viaplay Fightweek under onsdagen den 23 augusti säger hon att förhandlingar har inletts.

– Det har påbörjats förhandlingar med Cecilia Braekhus om att möta henne i weltervikt och få boxas om alla fem VM-titlar, säger hon.

Det har gått en lång tid sen de båda ställdes mot varandra sist. Det har gått sju år sen som de möttes senast, detta i en match som tillslut Braekhus vann via en teknisk Knockout. Nu är det dock dags för en ny fight och den 21 oktober är det planerat att en match ska bli.

– När jag boxades mot henne 2010 hade jag bara boxats i ett år och var inte alls redo för den fighten. Men sedan den dagen har jag gått och tränat och hoppas på en returmatch. Det är dags nu och jag hoppas verkligen få kliva in i ringen mot henne, säger Laurén i Viaplay Fightweek.

Laurén avslöjar - titelfighten nära- Förhandlar med Braekhus

Braekhus tidigare matcher

Det är inte första gången som Cecilia Braekhus ställs mot en svenska i en fight. Tidigare har även Cecilia Braekhus vs Klara Svensson ägt rum där det var norskan som drog det längsta strået. Braekhus mot Klara Svensson var norskans senaste match och nu kan det alltså vara dags för ett nytt möte med en fighter från grannlandet.

Spel, odds och tips inför Mayweather McGregor

För dig som vill tippa på Floyd Mayweather vs Conor McGregor match så finns en hel del att betta på fighten. Här har du några McGregor vs Mayweather speltips och här kan du se oddsen inför McGregor vs Mayweather fighten.

– Spela på McGregor till 50 ggr pengarna hos betsafe =>. Betta hos betsafe =>

– Spela på Mayweather till förhöjt odds hos Unibet =>. Betta hos Unibet =>

LIVESPEL + ODDS EXTRA STOR BONUS BOXNING LIVE STREAM HD PPV
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 499 kr!
Live stream gratis hos Unibet Få Fight Night 930 kr i bonus hos betfair Boxningsmatchen McGregor vs Mayweather live stream Viaplay
Hämta bonus! Hämta bonus! Se fighten här!

I princip så gäller Viaplay i Sverige vad gäller McGregor vs Mayweather på TV, TV kanal och stream. När det handlar om McGregor Mayweather svensk tid och McGregor Mayweather tid samt vilken tid matchen McGregor och Mayweather visas så hittar du all info här. Nu är allt är klart och det är Viaplay PPV => som kommer att sända galan live på TV i Sverige genom Viaplay live streaming och PPV =>.

Det är endast Viaplay PPV => som visar fighten i Sverige. Läs mer på Mayweather nästa match, McGregor nästa match, boxning på TV idag, UFC Viaplay gratis, UFC på TV i Sverige 2017 och UFC Viaplay schema och UFC.com.

Vilken tid startar McGregor Mayweather match? McGregor vs Mayweather fight börjar kl. 06:00 svensk tid. De första boxningsmatcherna startar redan kl. 01:00 och huvudkortet startar kl. 03:00 svenskt tid och sänds på Viaplay PPV.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply