Klara Svensson vs Cecilia Braekhus odds tips – vem vinner boxningsmatchen i The Nordic Rumble?

Speltips Klara Svensson vs Cecilia Braekhus odds tips - vem vinner boxningsmatchen i The Nordic Rumble i Oslo

Odds tips Klara Svensson vs Cecilia Braekhus vinnare

Klara Svensson vs Cecilia Braekhus odds? Odds tips på vinnare mellan Klara Svensson mot Cecilia Braekhus i boxningsgalan The Nordic Rumble i Oslo på fredag den 24 februari kl. 20:00. Se Svensson vs Breakhus live här =>

Hur ser oddsen ut på Klara Svensson vs Cecilia Braekhus odds vinnare? Här tänkte vi ta en titt på oddsen i matchen mellan Klara ”The Swedish Princess” Svensson och Cecilia ”First Lady” Braekhus i Oslo.

TIPS: få Viaplay Sport gratis =>  + 200 kr riskfritt hos betsafe => samt 500 kr i riskfritt spel hos Nordicbet => & 250 kr i riskfritt spel hos Betsson =>

The Nordic Rumble odds & tips vinnare

Boxningsmatchen mellan svenska Klara Svensson och norska Cecilia Braekhus i Oslo är förmodligen en av de mest omtalade i Sverige. En av anledningarna är givetvis pga Klara som gått ut och trashtalkat Cecilia. En annan är att Cecilia Braekhus orkestrar hela galan då hon är sin egen promotor. Det i sig är väldigt unikt på den här nivån.

Odds Klara Svensson vs Cecilia Braekhus vinnare

Klara Svensson Cecilia Braekhus odds tips The Nordic Rumble boxning Oslo

Vem vinner boxningsmatchen mellan Klara Svensson och Cecilia Braekhus? Fighten är huvudmatchen i The Nordic Rumble galan i Oslo, Norge. Sett till odds från de större spelbolagen så finns endast ett utfall av den här fighten.

Odds Klara Svensson vs Cecilia Braekhus

Vad är oddsen på Braekhus mot Svensson? Vem vinner – Klara Svensson eller Cecilia Braekhus enligt oddset? Nedan kan du se vinnaroddsetBraekhus mot Svensson hos några av de större svenska spelbolagen:

LeoVegas  Nordicbet betsafe Betsson Expekt Unibet
Cecilia Braekhus 1.06 1.10 1.10 1.10 1.05 1.06
Klara Svensson 9.00  7.20 7.20 7.20 9.00 9.00

Vem vinner enligt oddset – Klara eller Cecilia?

Sett till oddset är risken stor att Braekhus avslutar matchen ganska snabbt och Svensson får äta upp allt sitt trahtalk. Dock hör trashtalk till när det gäller matcher av den här digniteten. Hur ska man annars få folk att betala för PPV-matchen utöver att det är Norge vs Sverige match?

Norskan Cecilia Braekhus är storfavorit att vinna boxningsmatchen mot svenska Klara Svensson. Tar man en titt på spelbolagens vinnarodds på Klara Svensson och Cecilia Braekhus så förstår man det kan bli en enkel seger för den norska damen.

TIPS: få Viaplay Sport gratis =>  + 200 kr riskfritt hos betsafe => samt 500 kr i riskfritt spel hos Nordicbet => & 250 kr i riskfritt spel hos Betsson =>

Odds Klara Svensson vinnare – 7-9

Ifall Klara Svensson vinner så blir det en ordentlig utdelning då hon ger över 7 gånger pengarna hos de flesta av bolagen. LeoVegas Sport och ett par andra bolag går så långt att de erbjuder 9 gånger pengarna. Klara är i bra form och har en chans att vinna, men den är högst teoretiskt ifall man ska tro experterna.

Hon har ett WBC Silver i lättviktsboxning, två medaljer i europamästerskapen i boxning och tre medaljer i världsmästerskapet i boxning. Dock går det inte riktigt att jämföra med norskans meriter.

Om du vill spela på Klara med hjärtat ska du tippa med något riskfritt spel erbjudanden som finns hos spelbolagen. Då kan du spela på svenska klara riskfritt samtidigt som du har en chans att vinna stort då oddset på henne är riktigt högt.

Just nu kör kan du få 500 kr i riskfritt spel hos Nordicbet => och 200 kr riskfritt hos betsafe => samt 250 kr i riskfritt spel hos Betsson =>. Hos betsafe får du även Viaplay Sport gratis i en månad, vilket gör att du se fighten billigare.

Odds Cecilia Braekhus vinnare – >1,1

Norska Cecilia Braekhus är ingen ide att spela tippa då hon mer mindre 1,1 gånger hos de flesta av bolagen. Att oddset är lågt på norskan beror på att hon är i väldigt bra form trots sina 35 år. Braekhus obesegrad med 29 raka vinster i rad och därutöver så är mästare i WBA, WBC, WBO, IBF och IBO weltervikt. Samtliga titlar och bälten står på spel inför den här matchen. Det är väl ingen som tror att Braekhus kommer att ge bort sina bälten till Klara.

”The Nordic Rumble” boxningsgala i Oslo – Svensson vs Braekhus

Boxningsgalan ”The Nordic Rumble” i Oslo äger rum inatt, fredag den 24 februari 2017 kl 20:00 svensk tid. Boxning-galan som hålls i Oslo, Norge, på Oslo Spektrum arena med matchen Klara Svensson vs Cecilia Braekhus som huvudmatch. Det är den första matchen i Weltervikt mellan Klara ”The Swedish Princess” Svensson och Cecilia ”First Lady” Braekhus. WBC och WBA titelmästaren Cecilia Braekhus försvarar sina fem VM-titlar mot utmanaren och supermellanviktmästaren Klara Svensson.

The Nordic Rumble matcher odds vinnare

Den norska superstjärnan Cecilia ”First Lady” Braekhus sätter sina VM-titlar på spel mot Klara ”The Swedish Princess” Svensson, i Oslo den 24 februari.

18.35 Anebelle Bruun vs Emilie Svensson
18.55 Patricia Martinsen vs Elise Saulescu
19.15 Bernard Angelo Torres vs Emil Harrysson
19.35 Aleksander Marthinsen vs Alex Bwambale
19.55 Hadi Srour vs Shukrat Abdrim
20.30 Alexsander Hagen vs Benjamin Transfeld
21.10 Tim Robin Lihaug vs Tomas Adamek
21.50 Kai Robin Havnaa vs Lars Buchholz
23.00 Cecilia Brækhus vs Klara Svensson

Speltips Klara Svensson vs Cecilia Braekhus odds tips - vem vinner boxningsmatchen i The Nordic Rumble i Oslo

Boxning på TVBoxning på TV lördag? Boxning stream? Läs mer om Klara Svensson vs Cecilia Braekhus TV och Klara Svensson vs Cecilia Braekhus TV-tider och Klara Svensson vs Cecilia Braekhus live stream för att få mer info boxningsgalan. Läs även om Viaplay och boxning på TV i Sverige 2017 för att få en bild av vad som hänt med boxning Viaplay gratis som försvann under 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply