KHL TV-tider – se KHL på TV – Vilken TV-kanal visar KHL?

KHL TV-tider & TV-sändningar i Sverige – vem sänder KHL på TV Sverige 2018/2019!

KHL TV-tider & TV-sändningar – vem visar KHL? Vem sänder KHL på TV i Sverige? Vilka kanaler visar KHL? KHL TV-rättigheter 2018/2019? Vem äger de svenska KHL TV-rättigheterna 2018/2019 ? Se KHL live här =>

KHL TV-tider - se KHL på TV - Vilken TV-kanal visar KHL

Vad krävs för att man ska kunna se KHL på TV i Sverige? KHL-säsongen pågår just nu för fullt och vi som hockeyälskare vill förstås titta på den. Många har ju undrat över KHL TV rättigheter, och vi kan berätta mer om det. För det handlar om att Viasat som sitter på rättigheterna fram till 2021. Det innebär att den bästa europeiska ishockey, och nordamerikanska, går att streama med Viaplay.

EXTRA STOR BONUS EXTRA STOR BONUS KHL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 399 kr/mån
KHL TV rättigheter KHL TV rättigheter Sverige KHL TV-tider
Hämta bonus! Hämta bonus! Streama KHL live!

Vilka kanaler visar KHL? KHL TV-tider i Sverige

KHL TV-tider? Vilka kanaler visar KHL på TV och live stream i Sverige 2018/2019? Vi vet alltså vilka som kommer att visa KHL på TV och med stream via mobil och surfplatta. Det blir Viasat och Viaplay, som redan erbjuder enormt mycket sport, som mellan 2017 och 2021 kommer sitta på KHL-rättigheterna på TV.

KHL TV-rättigheter 2018/2019

Det är som sagt alltså Viasat som äger KHL 2018/2019 TV-rättigheterna. För er som gillar sport så har ni garanterat koll på att Viasat är ett det TV-hus som har flest rättigheter på den svenska marknaden, och det här inkluderar nu alltså KHL.

Den här ligan började först som 100% rysk, men har nu utvecklats till en europeisk arena som erbjuder topphockey. Fixa bästa KHL live stream =>

KHL TV-tider för svenska marknaden

Eftersom det här är en liga som spelat i framför allt Ryssland så innebär det en viss tidsskillnad för oss. Ju mer väst matcherna går, ju bättre passar det oss hockeyfans. Oavsett vad så är det bra att veta om att tidsskillnaderna kan ställa till det aningen. Men rent generellt går matcherna, på helgerna, från kl 14 och senare. Så det är faktiskt bra TV-tider, anser vi.

Hur streamar jag KHL?

Det är enkelt att streama KHL live. För dig som vill följa den här helgrymma hockeyupplevelserna så är det bar att göra så här.

  • Börja med att köpa ett abonnemang hos Viasat. Det kostar 399 kr i månaden.
  • När du gjort det kan du börja streama KHL och annan sport live.

Det här är något som fungerar att göra ofta och när du vill, i princip. Så att spana in Euopas klart bästa liga är inget svårt. Tänk på att du med Viaplay kan titta både med din smartphone, surfplatta eller annan mobil enhet. Din KHL live stream fungerar att från var som helst, så länge du har en fungerande internetuppkoppling som ett godkänt abonnemang.

KHL genom tiderna – så har ligan utvecklats

Många av er kanske minns att den svenska ligan, då vid namn Elitserien, var Europas bästa hockeyliga. Nästan utan konkurrens, även om den ryska ligan alltid varit där och utmanat.

Men nu är det nog ingen som skulle säga att SHL, som gamla Elitserien nu heter, har en chans att stå på sig mot KHL. Visst, den svenska ligan är en bra utvecklingsliga – men den kontinentala europeiska hockeyligan har dock utvecklats bättre.

Framför allt så handlar det om att KHL har lyckats expandera sig. I skrivande stund finns det till exempel 19 ryska lag, och ett lag från de här länderna: Kina, Vitryssland, Slovakien, Finland, Lettland och Kazakstan.

Med andra ord är det här en liga som vill bli större, och vi vet att de jagar svenska lag. Inte minst har AIK varit med i debatten. Så vänta och se, det känns bara som en tidsfråga innan vi kommer att få se fler, och då även svenska, lag i KHL. Streama KHL här =>

KHL TV-tider – därför är ligan den bästa i Europa

Vi skulle vilja påstå att en av anledningarna till att den här KHL lyckats med sin expandering. För på det här sättet har de lyckats knyta åt sig de bästa lagen och de bästa spelarna. Det är något som bland annat vår egna svenska hockeyliga har fått känna av.

Men det är också en liga som lyckats övertyga de ryska och östeuropeiska spelarna om att välja sin inhemska liga före att åka över Atlanten. Det här har ryssarna också lyckats med, något gjort det bra. Sen har även många ”halvbra” spelare valt att testa Ryssland istället för att gå till någon annan liga i Europa, som den svenska.

All info om odds på KHL hittar du här =>

EXTRA STOR KHL-BONUS EXTRA STOR VM-BONUS KHL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus + 2000 kr i bonus 399 kr/mån
TV rättigheter KHL TV-rättigheter KHL Svenska TV-rättigheter KHL
Hämta bonus! Hämta bonus! Streama KHL live!

Svenskar i KHL – istället för SHL och NHL

Många svenskar har ju valt att gå till KHL. Det finns runt 30 spelare i den kontinentala hockeyligan, vilket är en bra siffra. I alla fall för ryssarna. För nu kommer de bra svenska spelarna, men som kanske inte kommer att ta en plats i NHL.

Vi vet ju att den nordamerikanska hockeyligan är den klart bästa i världen, utan några som helst tvivel. Men därefter kommer ju sen KHL, vilket många är överens om. Det är ju en av de stora anledningarna till att svenska hockeyspelare vill spela i den här ryska ligan. Vilket vi kan förstå.

Läs allt om KHL här.

Vilken kanal visar KHL

Spela på KHL

För dig som vill betta på KHL så är det möjligt. Till exempel så kommer du att kunna hitta KHL odds här. Det innebär allt från KHL vinnarodds och mycket annat. För det finns många matcher som ska spelas, och KHL är ju en liga som pågår under nästan hela året, förutom sommarmånaderna. Med tanke på att det finns lag från flera olika länder så blir ju det extra intressant.

Samtidigt finns det olika konferenser och divisioner, precis som i NHL. Det finns även ett antal lag med svenskar, då mestadels de ryska. På alla matcher i KHL kommer du att kunna lägga ditt bet. På allt från klassiska 1X2 till antal mål, utvisningsminuter och mycket mer. Lägg ditt spel på KHL här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply