KHL odds tips 2018? Speltips odds vinnare KHL 2018/2019!

Vilka vinner KHL 2018? Odds! – KHL odds tips 2018

KHL odds tips 2018? Tippa KHL? tippa KHL tips? tippa KHL matcher? tippa KHL slutspelet? Vem vinner KHL 2018? KHL vinnare odds 2018? Odds vinnare KHL 2018? Ska du tippa vinnaren i KHL 2017/2018? Vare sig du vill tippa spela på vinnare av KHL eller något annat så kommer det gå att göra här. Ta del av de bästa oddsen på KHL med oss på Silly Season. Spela på KHL här =>

KHL odds tips 2018

KHL vinnare odds 2018 västra konferensen – KHL odds tips 2018

Precis som USA (och Kanada) är stora länder, så är Ryssland (och övriga länder i KHL) utspritt över en geografiskt stor yta. Det här gör då att ligan är uppdelad i två konferenser. Inte minst för att kunna minsta antalet restimmar i flyg.

Hur som helst. Som nästan alltid är CSKA Moskva (2,15) en av de klara favoriterna att vinna den västra konferensen. Det är ju en klubb som är stora både inom fotbollen och hockeyn. Annars är det sannolikt att bland annat St Petersburg (2,35) och Dynamo Moskva (6,00) tar hem den konferensen. här får ni en lista på toppfavoriterna, med bland annat finska Jokerit. Lägg spel på KHL =>

KHL vinnare odds, västraOdds
CSKA Moskva2,15
SKA St Petersburg2,35
Dynamo Moskva6,25
Jokerit12,50

KHL vinnare odds 2018 östra konferensen – KHL odds tips 2018

Det finns också en konferens öst i KHL. Här kan vi hitta topplag så som Kazan (2,85). Det är framför allt det här laget som många tror kommer gå hela vägen när det kommer till de olika lagen där ute i öst. Men annars så är väl framför allt Ufa (4,15) och Metallurg (6,25) de två största utmanarna. Vi ska även varna för Omsk (6,50), som säkert kan sticka upp också.

Här får ni en komplett tabell av toppaspiranterna.

KHL vinnare odds, östraOdds
Al Bars Kanzan2,85
Salavat Yulaev Ufa4,15
Metallurg 6,25
Omsk6,50

Som enkelt går att läsa här så finns det ju alltså några lag som är ganska så klara favoriter. Det samtidigt som öst lagen inte de starkaste. Det är inte de här klubbarna som tippas vara från den konferens som i slutändan blir KHL-mästare.

Bästa oddsen på KHL

På tal om just det så ska vi här och nu så ska vi titta mer på KHL odds tips. Det vill då framför allt säga vinnarodds KHL. För vilka är tippade att gå hela vägen och vinna den här europeiska, kontinentala hockeyligan?

Som vi precis gick igenom finns det några favoriter, och de kommer ju från väst. Men börja med att titta på topplistan för lagen att vinna hela köret, det vill säga odds att vinna slutspelet KHL. Vilka vinner KHL? Spela här =>

KHL vinnare odds, östra konferensenOdds
CSKA Moskva2,85
SKA St Petersburg3,40
Ak Bars Kazan6,00
Salavat Yulaev Ufa12,00

Vi var ju inne på det här förut. Det vill säga att de lagen som kommer från väst har det enklare gå långt. Det är ju framför allt CSKA Moskva (2,85) och SKA St Petersburg (3,40) som väntas vinna. Det vill säga att något av de här lagen går längst i västra konferensens slutspel, för att sedan kunna besegra lagen från öst.

Vad det gäller de östra lagen så är det framför allt två lag som väntas göra det bra. Och det här är Ak Bars från Kazan som Salavat Yulaev från Ufa. De här två lagen, kanske tillsammans med finska Jokerit, väntas göra det bäst från öst.

KHL odds

Så streamar du KHL

Det är ju inte svårt allt att kunna streama KHL. För dig som letar efter en KHL live stream så behöver du faktiskt inte leta mer. Det du ska göra är använda dig av Viaplay för gör att streama, och Viasat för att kunna se KHL på TV.

Kort och gott måste du bara se till att skaffa dig ett abonnemang, något som hos Viaplay kostar 399 kr i månaden. Efter det kan du bara “köra på”.  Till exempel genom att köra din KHL stream var och när du än vill. På det här sättet kan du se allt från grundserien till de hetaste slutspelsmatcherna. Se allt från KHL här =>

KHL odds tips 2018

Det är just här som du kommer att kunna hitta alla de bästa speltipsen från KHL. Vi vet ju att den här ligan lockar mer och mer intresse, inte minst från svenskt håll. Och med fler svenskar som tittar på ligan så vill ju fler förstås kunna spela på det här.

Och det är även möjligt. Egentligen spelar det ju ingen riktig roll vad du vill spela på hockeyn. Om du är ute efter att köra klassiska matchodds så finns alltid 1 X 2 att tillgå, det är sen gammalt. Men lite mer speciella oddskombinationer, och även live odds KHL, är något som du kan ta del av.

Därför kan du spela på vilket lag som drar på sig flest utvisningsminuter, eller kanske vilket lag som får just nästa utvisning. Eller är det lite klent med odds på ett lag som är stora favoriter, och förväntas vinna stort? Då kan du ju alltid göra det som så att du lägger ett spel på att laget ska vinna med kanske två mål, eller vad nu som passar dig bäst. Lägg ditt KHL-spel här =>

EXTRA STOR BONUSEXTRA STOR BONUSKHL LIVE STREAM
+ 1500 kr i bonus+ 2000 kr i bonus399 kr/mån
KHL bästa oddsKHL bästa live oddsSpeltips KHL
Hämta bonus!Hämta bonus!Streama KHL live!

Allt om KHL

Du vill säkert lära dig ännu mer om den här intressanta hockeyligan. Något som många gillar med KHL, och du kan läsa mer på deras hemsida här, är att det är en liga som explosionsartat har arbetat på att utvecklas framåt. Till exempel började det ju som en inhemsk hockeyliga för Ryssland, men nu har de expanderat.

Det finns till exempel 19 lag från Ryssland, vilket fortfarande talar om en rejäl majoritet ryska hockeyklubbar – men det är inte så konstigt. Samtidigt finns ju även klubbar från Finland, Kazakstan, Slovakien, Kina och fler länder.

Vi vet också att det ryktats om svenska klubbar, där ibland AIK, kunnat vara aktuella för KHL-spel. Så vem vet? I framtiden kanske ännu fler svenskar har anledningar till att kolla på hockey från österut. Men oavsett vad är det här Europas klart bästa, och världens näst bästa, liga inom ishockeyn.

SE KHL här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply