Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus Real Madrid? TV-tider!

Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider!

Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus/Real Madrid? När spelas Juventus – Real Madrid?

Juventus – Real Madrid TV-tider – vilken tid börjar Juventus – Real Madrid i Champions League på TV? Vilken tid spelar Juventus – Real Madrid? Hos Unibet och bet365 kan du se och spela på toppfotboll från de största ligorna. Matchen mellan Juventus Real Madrid kommer att bli ett extremt spännande möte i Champions Leagues kvartsfinaler och ännu osäker utgång – vilket lag kommer att gå vidare till semifinal? Se Juventus – Real Madrid stream här =>

När spelar Juventus – Real Madrid? Vilken tid visas Juventus – Real Madrid Champions League på TV? Vilka sänder Juventus-Real Madrid möte på TV?

Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider!

Vilken tid Juventus – Real Madrid – när spelas den?

Tid för Juventus – Real Madrid? Avsparkstid Juventus – Real Madrid? När startar Juventus – Real Madrid? Viasat Ultra kommer visa matchen på TV, så kommer även TV3, men när det gäller stream visas den hos Viaplay

SPELA LIVE HÄR SPELA LIVE HÄR LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V)
+ 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V) 399 kr/månad
Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider! Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider! Real Madrid Juventus stream via Viaplay live streaming
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR!

Juventus-Real Madrid TV-tider? När spelas Juventus Real Madrid tv-tider!

Juventus-Real Madrid stream gratis? Det kan vara svårt att hitta bra streams som inte är en fulstream och stänger ned sig själva hela tiden. Här kommer vi inte heller att bidra med några sådana streams. Du kan se matchen live i hög kvalité med svenska kommentatorer via live streaming hos Viaplay. Viaplay har ett bra sportpaket erbjudande för 399kr/månad.

TV tider Juventus – Real Madrid – vilken tid spelas matchen?

Det är dags för en av de hetaste kvartsfinalerna när det kommer till denna säsongens Champions League. Det är Real Madrid och Juventus som ställs mot varandra. De båda lagen måste vinna för att Europasäsongen inte ska klassas som ett mindre fiasko. Real Madrid är de regerande mästarna och frågan är om de kan ta sin tredje CL-titel i rad. Det kommer inte bli lätt med tanke Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider!på Juventus kvalitéer. Något som dock överraskade många var matchbilden i CL-finalen 2017. Då ställdes de båda lagen mot varandra och Real Madrid vann med hela 4-1.

Nu är det dock en ny säsong men det är inte speciellt stora förändringar som skett i de båda lagen. Man har ungefär samma spelare i respektive startelva samtidigt som även tränaren är den samma. Det återstår att se om Allegri får revansch denna gång eller om Zidane ska ta ytterligare en vinst mot sitt gamla lag.

Cristiano Ronaldo

En spelare som man aldrig vet var man har honom är Cristiano Ronaldo. Under hösten blev det endast ett mål i La Liga och Real Madrid var helt uträknade från guldet. Nu har portugisen gjort över 30 mål på 33 matcher och tävlar med Messi om skytteligatiteln i högsta hugg. Ronaldo har dock alltid varit bra i Champions League. Även om spelet i La Liga hackat har den europeiska turneringen gått väldigt bra. Inför det första mötet med Juve har CR7 gjort 12 mål och det återstår att se om Juventus kan hålla emot när superstjärnan stormar fram.

Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider!

När det kommer till Champions League är det Viasat som äger rättigheterna. De brukar alltid sända de hetaste matcherna på betalkanalerna och via sina streaming sidor. Denna gången har man dock valt att lägga den på en frikanal så att alla kan titta. Det är TV6 som är kanalen för denna match. Det är bara att knappa in kanalen under tisdagskvällen så kan du se fotboll i världsklass. Självklart visas den även på Viaplay.

Rättigheterna för Champions League ägs av Viasat och därför kommer matchen att visas på Viasat Ultra och Viaplay. Matchstart är 20:45 men sändningen drar igång redan 20:00 på Viasat Ultra och Viaplay.

När spelas Juventus – Real Madrid matchen?

Vilken tid sänds Juventus-Real Madrid? Det är Viasat som äger rättigheterna till Champions League-matcherna och därför är det deras kanaler som får visa matcherna här i Sverige. Det blir alltid stor uppståndelse när Real Madrid och Juventus ska spela och därför förstår vi om många vill ta reda på hur man kan se denna match. Champions League har man valt att visa matchen på Viasat Ultrasamt på TV6, samtidigt som den även går att se på streamningtjänsten Viaplay.

SPELA LIVE HÄR SPELA LIVE HÄR LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V)
+ 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V) 399 kr/månad
Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider! Juventus Real Madrid TV-tider – vilken tid sänds Juventus - Real Madrid? TV-tider! Malmö Real Madrid stream via Viaplay live streaming
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR!

Spela på Juventus-Real Madrid?

Ska du spela på Real Madrid – Juve Madrid? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från Unibet, bet365 och Betsafe.

Det finns hur mycket som helst att ta del av när det kommer till Champions League. Många frågor dyker upp och vi på Silly Season Sverige har nu svaren på allt om en av världens största fotbollsmatcher. De vanligaste frågorna brukar handla om vilken kanal visar Juventus Real Madrid, vilken tid spelas matchen eller vart spelas matchen. Många brukar även leta efter Juventus Real Madrid på TV och vilken tid sänds Juventus Real Madrid.

Förutom att titta på matchen finns det även väldigt många som gillar att spela på Champions League och ta del av speltips juventus Real Madrid samt bästa odds på Juventus Real Madrid.

Många spelbolag har inför matchen mellan Juventus och Real Madrid tagit fram specifika erbjudanden. Unibet och Leo Vegas är endast några av de och för att hitta erbjudanden och de bästa oddsen på Juventus Real Madrid finns de på vår sida! Har du tänkt spela på Juventus Real Madrid och vem vinner Champions League hittar du odds på Champions League finalen här!

Läs mer på Uefa.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply